Dünya Müdür, markette katliam yapmıştı: Ölüm listesi çöpte bulundu

Müdür, markette katliam yapmıştı: Ölüm listesi çöpte bulundu

Paylaş
Müdür, markette katliam yapmıştı: Ölüm listesi çöpte bulundu

ABD'nin Virginia eyaletinde bir market müdürünün çalışanların ve müşterilerin üzerine ateş açması, silah şiddetinin geldiği son nokta oldu. Katliama dair ortaya çıkan yeni bir detay kan dondurdu.

Posta.com.tr | ABD'deki silahlı saldırı olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Silah şiddetinin son durağı Virginia eyaletindeki Chesapeake kentindeki bir market oldu.

Haberin Devamı

Marketin müdürlerinden biri olduğu belirlenen Andre Bing, akşam saatlerinde elindeki silahla dehşet saçtı. Çalışanların ve müşterilerin üzerine ateş açan 31 yaşındaki Bing, 6 kişiyi öldürdükten sonra kendi canına kıydı.
Olayla ilgili dehşete düşüren yeni detaylar ortaya çıktı. FBI'ın da dahil olduğu araştırma ekibi, marketteki çöpte not görünce şaşkına döndü.

ÖLÜM LİSTESİ

Andre Bing, kendine bir 'ölüm listesi' hazırlamıştı. Bu listede iş arkadaşlarının adı, vardiya saatleri, çalıştıkları departman ve görevleri yer alıyordu. Bing, kurbanlarından birinin ismini daire içine almıştı.

Salı gecesi Bing'in gerçekleştirdiği katliamda öldürülen 6 kişiden biri olan 22 yaşındaki Tyneka Johnson da dahil olmak üzere katilin bazı iş arkadaşlarının adları daire içinde yer alıyordu.

Haberin Devamı

Andre Bing'in diğer kurbanları Brian Pendleton, Randall Blevins, Lorenzo Gamble ve Kellie Pyle listede yer almıyor. Polis tarafından adı açıklanmayan 16 yaşındaki diğer kurbanın listede yer alıp almadığı ise bilinmiyor. Çatışmada yaralanan 4 kurbandan ikisinin ismi listede daire içinde yer alıyordu. Yaralanan çalışanlardan 23 yaşındaki Blake Williams, solunum cihazına bağlı şekilde hayata tutunmaya çalışıyor.

İLGİNÇ EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

Marketteki çöpler arasında ekim ayında çekilmiş, siyah giyinmiş bir kişinin gece yarısı mağazanın dışında yürüdüğünü gösteren bir ekran görüntüsü de bulundu.

Bing'in evine giden FBI ekipleri, iş durumu hakkında kendine acıyan ve diğer çalışanların ona kötü davrandığını söyleyen bir manifesto buldu. Çalışanlardan Wilczewski, Bing'in diğer kişilerle sorunlar yaşadığını ve kendisinin canını bağışlayarak "Jessie, eve git" dediğini açıkladı.

'ÇOK MESAFELİYDİ'

Andre Bing'in komşusu, yalnız ve tuhaf biri olduğunu söyleyerek kimseyle konuşmadığını ifade etti.

Arabasına biner, işe gidip geri gelirdi. Düşman gibiydi. Günaydın derdim ve tepki vermezdi. Çok mesafeliydi.

Öte yandan, silahlı saldırının ardından market zinciri, silah ve mühimmat satışlarına kısıtlama getirdiğini açıkladı. Bing'in saldırısı aynı market zincirindeki ilk vaka değil. 2019'da Teksas'ın El Paso kentinde de silahlı bir kişi aynı market zincirinde kalabalığa ateş açmış, 23 kişi hayatını kaybetmişti. 

Haberin Devamı