Dünya Ölme ihtimalini hiçe saydı! Polis zoruyla sezaryen

Ölme ihtimalini hiçe saydı! Polis zoruyla sezaryen

Paylaş
Ölme ihtimalini hiçe saydı! Polis zoruyla sezaryen

Avustralya'da genç bir anne, önceki çocuklarını sezaryenle dünyaya getirmişti. Üçüncü çocuğunu normal doğumla dünyaya getirmek isteyen anneyi doktorlar bebeğin ölebileceği konusunda uyardı. Ancak bunu dinlemeyen anne en sonunda polis zoruyla doğuma girdi.

Avustralya'da kimliğini açıklamak istemeyen ve Heather (23) adının kullanılmasını isteyen bir kadın, 2 yıl önce dördüncü çocuğunu polis zoruyla sezaryen yöntemiyle dünyaya getirdiğini söyledi. Son 2 doğumunu sezaryenle gerçekleştiren kadın, bu kez normal doğum yapmak istiyordu. Doktorlar, önceki doğumları sezaryenle yaptığı için normal doğumda bebeğin ölme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

KELEPÇE TEHDİDİ

Buna rağmen fikrinden vazgeçmeyen kadın 9 Ağustos 2021'de verilen sezaryen randevusuna gitmedi. Ertesi sabah polis kapısına dayandı. Hastaneye gitmek istemeyen kadını kelepçelemekle tehdit edip zorla götürdüler. Hastanede bir odaya kapatılan kadının başında operasyon başlayana kadar polis bekledi. Kadın, 2 yıl boyunca doğum sonrası sendromu yaşadığını öne sürdü.