Dünya Otel çalışanları ultra zenginlerin sıra dışı isteklerini ifşa etti

Otel çalışanları ultra zenginlerin sıra dışı isteklerini ifşa etti

Paylaş
Otel çalışanları ultra zenginlerin sıra dışı isteklerini ifşa etti

Personelle konuşmayı reddeden oligark, saçlarını sodayla yıkayan ve odasında deniz kızı kostümüyle yüzmek isteyen müşteri... Ultra zenginler oteldeki istekleriyle şaşkına uğratıyor.

Posta.com.trInstagram'da ya da televizyonda ultra zenginlerin hayatlarını gördüğümüzde çoğumuzun ağzı açık kalıyor. Havuz başında ya da süper arabaların yanında poz veren zenginlerin dışında, bir de kendini gizli tutan ultra zenginler var ki kazandıkları paraları nasıl harcadıklarını herkes merak ediyor.

Haberin Devamı

Ultra zenginlerin para harcamak konusunda biraz daha çekingen davrandıkları öne sürülüyor. Bunların en iyi şahitleri de otel çalışanları...

Kosta Rika'dan İsviçre'ye kadar birçok üst düzey kuruluştaki otel çalışamları, ultra zenginlerin en sıra dışı taleplerini Washington Post'a anlattı.

4 MİLYONLUK ALIŞVERİŞ

New York City tur rehberi Christina Stanton, bir Rus oligark ve karısıyla çalışmanın nasıl bir şey olduğunu anlattı. Rus oligarkın eşini kendisi için özel olarak kapatılan lüks bir mağazaya götüren Stanton, orada 4 milyon dolarlık alışveriş yaptığını söyledi. Restoranlara yemek yemeye gittiklerinde ise garsonlarla iletişimi sadece korumaları kurdu.

Seyahat planlayıcısı Sandra Weinacht, bir Rus müşterisi için otele marka soda aldırttı. Başka bir sodayı kullanmayı kabul etmeyen Rus müşteri, bu sodayı da saçlarını yıkamak için kullandı.

Haberin Devamı

DENİZ KIZI OLMAK İSTEDİ

Bir lüks konaklama şirketi sözcüsü Los Angeles'ta bir malikane kiralayan müşterinin kendisine bir saat içinde deniz kızı kostümü teslim edilmesini talep ettiğini açıkladı. Müşteri, solungaçları da olan kaliteli bir kostümle evde verdiği partide havuzda yüzmek istedi.

Bir özel jet kiralama şirketi ise zengin bir müşterinin bir keresinde Bella adlı Pomeranian köpeği ve bir husky köpeği Santa Barbara'dan Vancouver'a uçurmak için 60.000 dolara uçak kiraladığını açıkladı.

Zürih'teki lüks otelde ise bir Rus müşteri, köpeğinin tuvaletini rahat yapabilmesi için odasına çim talep etti. Otel işletmecisi Jens Maier, "Köpeğinin süite tuvaletini yapabilmesi ve otelden ayrılmak zorunda kalmaması için bir çim alanı yapmamızı istedi" dedi.