Dünya Papaz ve eşinin çoklu ilişkisi kanlı bitti

Papaz ve eşinin çoklu ilişkisi kanlı bitti

Paylaş
Papaz ve eşinin çoklu ilişkisi kanlı bitti

ABD'de uzun yıllardır kiliseye hizmet veren papaz, cinayete kurban gitmişti. Korkunç olayın ardından aşk üçgeni çıktı.

ABD'de 22 Mart 2022 tarihinde meydana gelen olayda bir papaz, eşinin sevgilisi tarafından vurularak cinayete kurban gitti. Kaynaklar, papazın kiliseden dönerken öldürüldüğünü bildirdi. Papazın korkunç ölümünün arkasından ise çoklu ilişki çıktı. David Evans isimli papaz her ne kadar dini bütün bir hayat yaşasa da hiçbir şey dışardan gözüktüğü gibi değildi. The Mirror gazetesine yansıyan haberde, iddiaya göre David Evans ve eşi Kristie Evans bir süredir çoklu ilişki yaşıyordu.

Haberin Devamı

David kilisenin programı kapsamında Meksika'ya gidince, Kristie, sevgilisiyle kendi evinde buluştu. İddiaya göre burada sevgilisine eşinin kendine şiddet uyguladığını söyleyen Kristie, ondan David'i öldürmesini istedi.

45 YIL CEZA ALDI

Meksika'dan dönen David'in ise bu durum sonu oldu. Khalil Square isimli genç adam, David'i tam kafasından vurarak öldürdü. Ekipler tarafından kısa sürede gözaltına alınan Khalil tutuklandı ve 45 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

EŞİNDEN AKILALMAZ YALAN

Öte yandan söz konusu olay yaşanırken David'in karısının ne yaptığı da ortaya çıktı. Olaydan haberi yokmuş gibi polisi arayıp "biri kocamı vurdu" diyen Kristie'nin yalanı kısa sürede ortaya çıktı.

Polis tarafından yapılan sorguda her şeyi itiraf eden Kristie Evans, ceza almadı. Kristie, eşinin kendisini başka erkeklerle cinsel ilişki yaşamaya zorladığını iddia etti. (Milliyet)

Haberin Devamı