Dünya Parti videosu olay olmuştu... Sanna Marin'den açıklama geldi

Parti videosu olay olmuştu... Sanna Marin'den açıklama geldi

Paylaş
Parti videosu olay olmuştu... Sanna Marin'den açıklama geldi

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in, arkadaş grubuyla şarkı söyleyip dans ettiği anların yer aldığı videosu tüm dünya gündemine oturmuştu. Sanna Marin, görüntüler hakkında açıklama yaptı.

Finlandiya'nın en genç Başbakanı Sanna Marin, gündemden düşmüyor. Başbakan Marin'in arkadaş grubuyla şarkı söyleyip dans ettiği anlar sosyal medyada hızla yayılarak ilgi odağı oldu. Videoda şarkıyla birlikte doyasıya eğlendiği görülen Marin'e Fin şarkıcı Alma ve kız kardeşi Anna, rapçi Petri Nygard, TV sunucusu Tinni Wikstrom, fotoğrafçı Janita Autio, radyo sunucusu Karoliina Tuominen ve Sosyal Demokrat partisinden milletvekillerinin eşlik ettiği görüldü. Videonun ne zaman çekildiği ise henüz bilinmiyor.

Haberin Devamı

TEPKİ YAĞDI

Sanna Marin'in görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından muhalif siyasetçilerden tepki geldi. Siyasetçilerden biri, Marin'in uyuşturucu testi yaptırmasını talep etti. Ayrıca bazı sosyal medya kullanıcıları da eğlenmek yerine işini yapması gerektiğini dile getirmişti. 

Finlandiya Başbakanı, şimdi de parti görüntüleriyle gündemde Finlandiya’nın genç başbakanı Sanna Marin, daha önce rock festivallerine katılmasıyla gündeme gelmişti. 36 yaşındaki başbakan şimdi de partilerken sızdırılan görüntüleriyle gündemde.

Tüm dünyanın odak noktası haline gelen 36 yaşındaki Başbakan Sanna Marin'den açıklama geldi.

AÇIKLAMA GELDİ

Sanna Marin, katıldığı partinin birkaç hafta önce özel bir konutta gerçekleştiğini, sızan görüntülerden rahatsız olduğunu dile getirdi. Marin, 'Bu videolar özeldir. Özel bir yerde kaydedildiler. Bunların yayınlanmasından rahatsızım. Arkadaşlarla bir akşam geçirdim, parti yaptım, kuşkusuz gürültülü bir şekilde dans ediyor ve şarkı söylüyordum' dedi.

Haberin Devamı

'Bunlar tamamen yasal şeyler. Asla uyuşturucu kullanılan bir ortamda olmadım' diyen Marin açıklamalarına, 'Bir aile yaşamım var, bir iş yaşamı var ve arkadaşlarımla geçirdiğim boş zamanlarım var. Benim yaşlarımdaki herkes gibi' sözlerini ekledi.

Sanna Marin, daha önce de katıldığı rock festivalleriyle gündeme gelmişti. Rock ve metal müziğe düşkünlüğü ile bilinen Marin'in giyim tarzı da en çok konuşulan konular arasında.