Dünya Prens Harry ve Meghan Markle belgeselinde yeni karar

Prens Harry ve Meghan Markle belgeselinde yeni karar

Paylaş
Prens Harry ve Meghan Markle belgeselinde yeni karar

Dijital platformda yayınlanan The Crown dizinde Prenses Diana’nın ölmeden önceki son anlarının yayınlanacağının bildirilmesinin ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Bu durum Prens Harry ve Meghan Markle’ın belgeselini de etkiledi…

Posta.com.tr | Prens Harry ve Meghan Markle’ın ‘aşk hikâyesini’ anlatacak olan belgeselin Kasım 2023’te yayına girmesi bekleniyordu. Ancak aynı platformda yayınlanan ve Kraliyet ailesinin hayatını anlatan The Crown adlı dizide Prenses Diana’nın ölmeden önceki son anlarının yayınlanacak olması tepkilere yol açtı. Bu durum Harry ve Meghan’ın belgeselinin geleceğini de etkiledi.

Haberin Devamı

Çiftin ilişkilerinin tüm ayrıntılarının anlatılacağı belirtilen dizinin çıkış tarihi aralık ayına ertelendi. Harry ve Meghan'ın belgeselde Kral Charles, Camilla ve Prens William da dahil olmak üzere diğer Kraliyet üyeleriyle tartıştıkları söyleniyor.

Çiftin belgeselde Kraliçe 2. Elizabeth’i eleştirmekten kaçındıkları, ancak şimdi Kral olan Charles’a ve eşi Camilla’yı hedef almış olabileceklerinden korkuluyor.

DIANA'YA SAYGISIZLIK KRİZİ

İngiltere Kraliyet Ailesi'ni konu edinen Crown dizisinin son sezonunda çekilmesi planlanan sahne tepki çekti. Buna göre Lady Diana'nın hayatının son dönemini işleyen yeni sezonda Paris'te ölümüne yol açan kaza anları da canlandırılacaktı. Ancak monarşi destekçileri ve milliyetçiler, ülkenin tarihi değeri olarak görülen Lady Diana’nın hatırasına saygısızlık edildiğini söyledi. Diziyi yayınlayan dijital platform, kaza sahnesinin olmayacağını söyledi.

Haberin Devamı