Dünya Prens Harry ve Meghan Markle için yolun sonu! Artık Kraliyet anılarını satamayacaklar, işte nedeni

Prens Harry ve Meghan Markle için yolun sonu! Artık Kraliyet anılarını satamayacaklar, işte nedeni

Paylaş
Prens Harry ve Meghan Markle için yolun sonu! Artık Kraliyet anılarını satamayacaklar, işte nedeni

Prens Harry ve Meghan Markle, evlendikleri günden bu zamana kadar İngiliz Kraliyet Ailesi ile çalkantılı bir ilişkiye sahip oldu. Kraliyet Ailesi'ne dair anılarını satarak hatırı sayılır bir servet edinen çift hakkında, Kraliyet'e yakın bir kaynaktan bomba iddia geldi. Çift, artık anılarını satamayacak. Nedeni ise oldukça ilginç.

Posta.com.tr | Prens Harry ve eşi Meghan Markle, evlendikleri günden beri İngiliz Kraliyet Ailesi'yle adeta savaş halinde. Kraliyet üyeliğinden istifa edip ABD'ye yerleşen çift, bununla da yetinmeyerek kraliyet hakkında türlü türlü iddialarda bulundu. 

Haberin Devamı

Gerek Prens Harry'nin çıkardığı Yedek adlı anı kitabı, gerekse çiftin dijital platformda yayınlanan belgeseli İngiliz Kraliyeti'ni zor durumda bıraktı. 

Prens Harry'nin özellikle babası Kral Charles ve Camilla hakkındaki iddiaları tüm dünyada yankı bulmuştu. Harry anı kitabında babasının Camilla ile evlenmesine karşı çıktığı ve ona 'yalvardığını' yazdı. Prens Harry ayrıca annesi Prenses Diana'nın ölümünden sonra Charles'ın onunla hiç ilgilenmediğini yazdı. 

Prens Harry ve Meghan Markle, art arda bomba etkisi yaratan iddialarda bulunduktan sonra ülkede 'istenmeyen çift' ilan edilmişti. Ancak artık çift, İngiliz Kraliyeti ile ilgili hiçbir iddiada bulunamayacak. 

'HAYATLARININ O DÖNEMİ SONA ERDİ'

Kraliyet'e yakın bir kaynağın yaptığı açıklamaya göre Prens Harry ve Meghan Markle, anılarını belgesele çeviremeyecek, kitap yayınlayamayacak ve Kraliyet ailesini kötüleyen röportajlar yapamayacaklar. Çünkü artık söyleyecek hiçbir şeyleri kalmadı. Bunların arasında Kral Charles, Kraliçe Camilla, Cambridge Dükü ve Düşesi ve diğer aile üyelerine yönelik saldırılar da vardı. The Sun'a konuşan kaynak, "Hayatlarının o dönemi sona erdi. Söylenecek hiçbir şey kalmadı" dedi. 

Haberin Devamı

Prens Harry ve Meghan Markle, acımasız iddialarının ardından alay konusu olmuştu. Bunların içinde Amerikan dizisi South Park'ın bir bölümüne dahil olmak da var.

Çift dizide Kanada Prensi ve Prensesi olarak gösterilmiş ve tüm dikkatleri üzerlerine çekmeye çalışmalarıyla gündeme gelmişti. 

Çift son olarak Harry'nin annesi Prenses Diana'nın öldüğü trafik kazasının bir benzerinin başlarına geleceği iddiasında bulunmuştu.

ABD’nin New York kentinde Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Markle’ın annesi Doria Ragland ile Ms. Foundation Women of Vision Awards'a katılmıştı. Çiftin, tören sonrası gazeteciler tarafından iki saat boyunca takip edildiği ve kovalamaca sırasında muhtemel bir trafik kazasının eşiğinden dönüldüğü belirtilmişti.

Prens Harry ve Meghan Markle paparazzi kovalamacası hakkında, Prenses Diana’nın 1997’deki ölümcül kazasıyla karşılaştırmalar yaparak, “Neredeyse felaket” nitelendirmesi yapmıştı.

Haberin Devamı

Prensin sözcüsü, “Ünlü bile olsa bu durum hiç kimsenin güvenliğini tehlikeye sokmamalı” demişti. Ancak New York polisi (NYPD) tarafından yapılan açıklamada 2 saatlik bir kovalamacanın söz konusu olmadığı, durumun abartıldığı kadar dramatik olmadığını belirtmişti.