Dünya Prens Harry ve Meghan Markle'ın talebi kaos yaratacak! Taç giyme töreni krizi

Prens Harry ve Meghan Markle'ın talebi kaos yaratacak! Taç giyme töreni krizi

Paylaş
Prens Harry ve Meghan Markle'ın talebi kaos yaratacak! Taç giyme töreni krizi

Babası Kral 3. Charles'ın taç giyme törenine resmen davet edildiği belirtilen Prens Harry ve eşi Meghan Markle, Kraliyet'te yeni bir tartışmanın fitilini alevledi. Kraliyet kaynakları, çiftin taç giyme töreniyle ilgili taleplerinin kaosa neden olmasından korkuyor.

Posta.com.tr | Yayınladıkları belgesel ve anı kitabıyla İngiliz Kraliyeti'ni zora sokan Prens Harry ve Meghan Markle çifti, ülkede yeni tartışmanın fitilini ateşledi. Çiftin törene katılma taleplerinin tarihi töreni 'kaosa' çevireceğinden endişe ediliyor. 

Haberin Devamı

6 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Kral 3. Charles'ın taç giyme törenine davet edilen çiftin henüz törene katılıp katılmayacağı kesin değil. Ancak şimdiden kraliyet üyelerini hayrete düşüren taleplerini iletmeyi başardılar. 

Kraliyet kaynaklarına çift eğer taç giyme törenine katılırsa, kıdemli kraliyet üyeleri tarafından hoş karşılanmayacaklar. Çiftin şimdiki ilgi alanı ise çocuklarının kraliyetteki rolü. 

ÇOCUKLARININ KRALİYET ROLLERİNE ODAKLANDILAR

İddialara göre kraliyet ailesinden çıkmak için dünyayı ayağa kaldıran Prens Harry ve Meghan Markle, taç giyme töreninde öncelikli olarak Buckingham Sarayı'nın balkonunda bir yer talep ediyor. Kaynaklara göre 4 yaşındaki oğulları Archie ve 1 yaşındaki kızları Lilibeth taç giyme törenine davet edilmedi. 

Haberin Devamı

Taç giyme töreninin aynı zamanda Prens Archie'nin doğum günü olduğu için çiftin bir öğle yemeğinde veya içki resepsiyonunda kutlama istedikleri öne sürülüyor. 

Saraya yakın bir kaynak, Harry ve Meghan'ın sadece çalışan kraliyet üyeleri için ayrılmış olan Buckingham Sarayı balkonunda yer almak için ısrar ettiklerini bildirdi.

Kaynak, "Bir çıkmaza girmesi ve gelmemeleri iyi olabilir. Ancak saray buna izin vermemek için tüm gücünü kullanıyor" dedi. 

Saraydan sızdırılan bilgilere göre Prens William'ın çocukları taç giyme törenine katılacak. Çocuklar, ebeveynleri Prens William ve Kate Middleton'a Kral ve Kraliçe'yi taşıyan atlı aracın arkasından gelecekler.