Dünya Putin onu da tehdit etmiş! 'Hakkımdaki her şeyi okudu'

Putin onu da tehdit etmiş! 'Hakkımdaki her şeyi okudu'

Paylaş
Putin onu da tehdit etmiş! 'Hakkımdaki her şeyi okudu'

İngiltere’nin eski başbakanı Gordon Brown 2006 yılında Putin'le yaptığı görüşmedeki sarsıcı detayları kamuoyu ile paylaştı. Putin'in kendisi hakkında bilgiler paylaştığını söyleyen Brown, Rus liderin kendisini açık açık tehdit ettiğini dile getirdi.

İngiltere’nin eski başbakanı Gordon Brown, 2006 yılında Maliye Bakanı iken Kremlin’e yaptığı ziyarette, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. “BBC” televizyonuna konuşan Brown, Putin’le görüşmesinde oldukça alçak bir koltuğa oturtulduğunu anlatırken, “Putin, bir dizi kart çıkardı ve benim hakkımda benim bildiğimden daha fazlasını bildiğini kanıtlamak istercesine benimle ilgili tüm bilgileri okumaya başladı. Bu yüzden insanlar Putin’in değiştiğini ve şimdi tehdit ettiğini söylüyorlar, oysa o zamanlar da beni tehdit ettiğini söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Brown, ayrıca Batı’nın, Ukrayna’yı işgalinden yıllar önce Rus lidere karşı durmakta başarısız olduğunu savundu, Rusya’ya karşı yaptırımlar konusunda “küresel bölünmüşlüğü” de eleştirdi.