Dünya Rus güçleri Azak denizinde UFO vurduklarını öne sürdü

Rus güçleri Azak denizinde UFO vurduklarını öne sürdü

Paylaş
Rus güçleri Azak denizinde UFO vurduklarını öne sürdü

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken tüm dünyayı şaşkına çeviren bir açıklama yayınlandı. Rostov Oblast bölge valisi Vasily Golubev, 3 Ocak Salı günü 'top şeklinde küçük boyutlu bir nesnenin' uçaksavar füzeleri tarafından imha edildiğini söyledi.

Posta.com.tr | Rusya'nın yerel medyası ülkenin güneyindeki Rostov bölgesindeki uçaksavarlar 'tanımlanamayan bir cisim' düşürüldüğünü duyurdu. 

Haberin Devamı

Bölge valisi Vasily Golubev, Telegram'da yaptığı açıklamada Sultan Sala köyünün üzerinde top şeklinde küçük boyutlu bir nesnenin görüldüğünü belirtti. Tanımlanamayan nesne, ordu güçleri tarafından hedef alındı ve yerel haber kaynağı Pivyet Rostov, 'gökyüzünde top şeklinde bir UFO'nun vurulduğunu' bildirdi.

Golubev, halkı sakin olmaya çağırdı ve 'gökyüzünün uçaksavar savunmalarıyla kaplı' olduğu, herhangi bir tehlikenin bulunmadığı açıkladı.

Yerel haber kanalı Ostorozhna, Novosti, gökyüzünde patlayan parlak, top şeklinde bir nesnenin videosunu paylaştı. Rostov, Azak Denizi üzerinde stratejik olarak önemli bir konuma sahip.