Dünya Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: Vururuz!

Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: Vururuz!

Paylaş
Rusya'dan İngiltere'ye tehdit: Vururuz!

Rusya, İngiltere'nin Ukrayna'ya silah göndermesi halinde İngiltere'deki askeri hedeflerini vuracağını açıkladı. Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova, saldırıların NATO üye ülkelerine karşı yönlendirilebileceğini söyledi.

Rusya'nın 24 Şubat'ta Ukrayna'ya başlattığı işgal sürüyor. Bu işgal ile tüm dünyayı karşısına alan Rusya'dan tehdit gibi bir açıklama geldi. Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova, Ukrayna'ya silah gönderen İngiltere'nin Rusya tarafından  kendi ülkesindeki askeri hedefleri vurabileceği açıklandı. 

Haberin Devamı

 

Zaharova açıklamasında 'Askeri destek yolunu bozmak için Rusya'nın Kiev rejimine silah sağlayan NATO ülkelerinin topraklarındaki askeri hedefleri vurabileceğini doğru anlıyor muyuz? Sonuçta bu doğrudan Ukrayna topraklarında ölümlere ve kan dökülmesine neden oluyor. Anladığım kadarıyla İngiltere de o ülkelerden biri" dedi.

NÜKLEER SAVAŞ TEHLİKESİ

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ise önceki açıklamalarında, İngiliz ve NATO silahlarının Ukrayna'da zaten meşru hedefler olması nedeniyle nükleer bir dünya savaşının artık gerçek bir tehlike olduğunu belirtmişti. 

Lavrov açıklamasında, üçüncü dünya savaşının gerçek bir tehlike olduğunu dile getirmişti. Batı'nın Kiev'e verdiği destek yoluyla Moskova'ya karşı bir savaş yürüttüğünü sözlerine eklemişti. 

Haberin Devamı