Dünya Sanna Marin'in eski güzellik kraliçesiyle samimi dansı sızdırıldı

Sanna Marin'in eski güzellik kraliçesiyle samimi dansı sızdırıldı

Paylaş
Sanna Marin'in eski güzellik kraliçesiyle samimi dansı sızdırıldı

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in parti görüntülerinin tüm dünya gündemine bomba gibi düşmesinin yankıları sürerken, sızdırılan bir video daha 36 yaşındaki genç lideri zor durumda bıraktı. Marin bu kez eski güzellik kraliçesiyle dans ediyor. Eski Finlandiya güzeli Sabina Särkkä altı gün önce eşi ile ayrıldıklarını açıkladı.

36 yaşındaki Finlandiya Başbakanı Sanna Marin, eski bir modelle bir hayli yakın şekilde dans ederken çekilen görüntüleri sızdırıldı. Görüntüler, Marin'in 38 yaşındaki Finlandiyalı şarkıcı Olavi Uusivirta ile samimi bir şekilde dans ederken görüntülendiği günkü gece kulübünde çekildi. Başbakan Marin, eşine ihanetle suçlandı ve  gizli bir ilişki yaşadıklarını kesin bir dille inkar etti.

Haberin Devamı

AYNI GECE ÇEKİLMİŞ

Görüntülerde Marin, aynı beyaz pantolon ve siyah kolsuz bluzu giyiyor. Bu da görüntülerin sızdırılan diğer videolarla aynı gece yani bu ayın başında çekilmiş olduğunu işaret ediyor.

Ünlü model ve eski güzellik kraliçesi Sabina Särkkä, sadece altı gün önce Instagram'da paylaştığı hikayede kocası Ossi Kivimäki ile ayrıldığını açıkladı. 2019 yılında Yunanistan'da evlenen çift, geçen yıl Helsinki'den uzaklaşma ve 100 yıllık bir ağaç evi 'hayallerindeki eve' dönüştürme planlarından bahsetmişti.

2012 yılında Dünya Güzellik Yarışmasında Finlandiya'yı temsil eden eski güzellik kraliçesi Särkkä, Finlandiya'da çok sayıda reality şovda yer aldı ve Instagram'da yüz bine yakın takipçisi ile ülkenin popüler sosyal medya fenomenlerinden biri.

Haberin Devamı

RUSYA HACK'LEDİ İDDİASI

Cumartesi günü Iltalehti gazetesi tarafından alıntılanan bir siber güvenlik uzmanı olan Petteri Järvinen, Rusya'nın Finlandiya başbakanının yakın çevresinin bir parçası olan birinin telefonunu veya sosyal hesaplarını hack'lemiş olma olasılığını gündeme getirdi.

NE OLMUŞTU?

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin’in katıldığı partide çekilen görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Arkadaşlarıyla içki içerken ve dans ederken görüntülenen Sanna Marin’in şarkılara da eşlik ettiği görülüyor. Sanna Marin’in görüntülerinin ne zaman ve nerede çekildiği ise kesinlik kazanmadı.

HALKTAN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Marin, geçtiğimiz yıl aralık ayında Finlandiya Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı gün başkent Helsinki’de sabaha kadar arkadaşlarıyla bir gece kulübünde eğlenmesi birçok vatandaş tarafından tepkiyle karşılanmasının ardından halktan özür dilemişti.