Dünya Satanist tarikatın kanlı ayini! İnsan kurban ettiler

Satanist tarikatın kanlı ayini! İnsan kurban ettiler

Paylaş
Satanist tarikatın kanlı ayini! İnsan kurban ettiler

ABD'de yaşanan olay, satanizm korkusunu yeniden alevlendirdi. Satanist tarikat üyesi olduğu belirlenen 3 kişi, 'insan kurban etme' ayini sonrasında tutuklandı. Cinayetin detayları ise kan dondurdu.

Posta.com.tr | ABD'deki Teksas eyaletindeki Shelby County Şerif Ofisi, bir ihbar üzerine gittiği prefabrik evde yaşayan kadını korkunç şekilde öldürülmüş halde buldu. 36 yaşındaki kadının başı taşla ezilmişti. El ve ayak parmakları ile kulakları kesilerek bir torbaya konulmuştu. Başının sağ tarafında ve alnında büyük yaraları olan kadının cansız bedeni bir halıya sarılmıştı. 

Haberin Devamı

POLİSİ ARADILAR

Polis olayla ilgili 26 yaşındaki Ethan Kyle Myers'ı ve cinayetle bağlantısı olan 2 kişiyi daha tutukladı. Polise ihbarda bulunan kişiler, onlardı. Allen Price ve Teresa Louviere, polis memurlarına "Ethan Myers'ın Sarah Hopson'a bir şey yaptığını" söylediği bildirildi.

ANNESİ İDDİALARI DOĞRULADI

Çift iddiaya göre Ethan'ın onların evinde kaldığını ve kanlar içinde evden kaçmadan önce tuhaf davrandığını ifade etti.  Price ayrıca polise Ethan'ın "tarikat faaliyetine" karıştığını söyledi. Bu iddia, Ethan'ın annesi tarafından da desteklendi. İddiaya göre Ethan'ın annesi polislere, oğlunun 'sesler duyduğunu' ve 'satanist' olduğunu, tutuklanmamak için ormanda saklandığını söyledi. 

Ethan Myers ve Sarah Hopson'ın birbirlerini nereden tanıdıkları ise henüz kesinlik kazanmadı. 

Haberin Devamı

ODAYI TEMİZLEMEYE ÇALIŞTI

Yapılan aramalarda, kullanılmış havlu, bulaşık bezi, boş temizlik bidonları ve cebinde Ethan'ın kimliği olan bir kot pantolon bulundu. Ethan'ın arabasında yapılan araştırmada ise çöp torbasının içinde büyük bir taş ve başka malzemeler bulundu. Bu taş, öldürülen kadının başındaki yara izleriyle uyum sağlıyordu. Ayrıca Ethan, kanlı cinayeti işlerken tüm odaya kan sıçratmış ve onları temizlemeye çalışmıştı. 

Ethan, cinayetten tutuklanırken, Allen Price ve Teresa Louviere ise delilleri kurcalamaktan suçlu bulundu. 

Teresa Louviere, Ethan Myers, Allen Price