Dünya Şehrin her yerinde aranıyor! Kadınların ayağından çalıyor...

Şehrin her yerinde aranıyor! Kadınların ayağından çalıyor...

Paylaş
Şehrin her yerinde aranıyor! Kadınların ayağından çalıyor...

New York'ta halk 'seri ayakkabı hırsızı'nı konuşuyor. Polis kaynaklarına göre 'muhtemel bir ayak fetişisti olan hırsızın yakalanması için çalışma başlatıldı. Hırsız, rastgele kadınlara yaklaşıyor ve ayakkabılarını çekip alıyor.

New Yorklu yetkililer, tuhaf bir seri hırsızlık yaşadığını belirtti. Genç bir ayakkabı hırsızının, en az üç kadının ayağındaki ayakkabıyı kapıp kaçması, şehirde yankı uyandırdı. Polis, ayakkabı hırsızının ocak ayından itibaren Brooklyn ve Queens'te yaşanan olaylarda 3 kadına rastgele saldırdığını belirtti.

Haberin Devamı

Polisler, hırsızı ilk olarak 24 Ocak'ta, saat 9 civarında 24 yaşındaki bir kadını, Brooklyn'deki East Flatbush'taki bir binaya kadar takip ettiğini tespit etti. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin 20-30 yaşlarında, 1.77 boylarında ve yaklaşık 100 kilo ağırlığında olduğunu açıkladı.

9 Şubat günü sabah saat 11 civarında, Park Slope'daki metro istasyonunda, hırsızın 24 yaşındaki bir kadına ait ayakkabının sol teini çaldığı belirtildi. Olayın kurbanı, hırsızın bir anda ayağındaki ayakkabıyı çektiğini söyledi. Hırsızlık olayından önce zanlıyla herhangi bir etkileşimi olmadığını da belirtti. 

Polis, hırsızlık olayının ardından zanlının tren istasyonuna kaçtığını, turnikeden atlayarak trene bindiğini söyledi. Polis kaynakları şüpheli hakkında yaptığı açıklamada “Herhalde bir ayak fetişisti” ifadeleri kullandı.

Haberin Devamı