Dünya Seri katil kabusu

Seri katil kabusu

Paylaş
Seri katil kabusu

Japonya’da bir gencin içkisine fare zehiri koyarak ölümüne yol açan iş insanının teyzesinin de aynı zehir nedeniyle öldüğü ortaya çıktı.

Japonya'da evli iş insanı Kazuki Miyamato (37), Kyoto'da geceyi birlikte geçirdiği üniversite öğrencisi Hinako Hamano'yu (21) öldürmekten tutuklandı. Uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra geçen ekimde ölen tıp öğrencisi Hamano'nun vücudunda yüksek oranda talyum maddesi tespit edildi. Fare zehiri olarak da kullanılan bu madde, ölümünü şüpheli hale getirdi. Araştırmada, en son Miyamato ile görüldüğü belirlendi. Miyamato'nun telefonunda talyum üzerine araştırma yaptığı da ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BİR GRAMI YETİYOR

Varlıklı bir ailenin çocuğu olan Miyamato'nun suçluluğu kesinleşirse idam cezasıyla karşı karşıya kalacak. Hamano'nun yarı zamanlı olarak Miyamato'nun sahibi olduğu etkinlik şirketinde çalıştığı anlaşıldı. Öte yandan Miyamato'nun teyzesinin de 2020'deki ölümü şüpheliydi. Teyzesinin bedeninde de aynı maddeden bulunmuştu. Miyamato'nun teyzesi dahil başka kişileri de bu zehirle öldüren bir seri katil olduğu ihtimali araştırılıyor. Söz konusu madde birçok ülkede yasaklı. Kokusuz ve tatsız olan zehrin sadece bir gramı bile insanları öldürebiliyor.