Dünya Sıcak su torbasıyla gelen facia! 'Derisi kabarmaya başladı'

Sıcak su torbasıyla gelen facia! 'Derisi kabarmaya başladı'

Paylaş
Sıcak su torbasıyla gelen facia! 'Derisi kabarmaya başladı'

Kış aylarının vazgeçilmezi sıcak su torbası faciaya neden oldu. Genç kızın çığlıklarına koşan ailesi gördükleri manzara karşısında şoka uğradı.

Posta.com.tr | 15 yaşındaki Sydney Wescott, vücudundaki kramplardan kurtulmak için sıcak su torbası kullanmak istedi. Genç kız kaynar su doldurduğu sıcak su torbasının patlaması ile neye uğradığını şaşırdı. Sydney'in annesi Michelle, kızının dehşet çığlıkları attığını ve kıyafetlerini çıkarmaya başladığını görünce korkuya kapıldı.

Haberin Devamı

'DERİSİ KABARMAYA BAŞLADI'

Sıcak su torbasının altı adeta erimiş gibi bir anda patladı ve kaynar su genç kızın üzerine geldi. Michelle, "Mutfakta yemek pişiriyordum. Krampları için sıcak su torbasını doldurmaya başladı. Sonra kan donduran bir çığlık attı. Arkamı döndüğümde kıyafetlerini tamamen çıkarmıştı ve derisi adeta kabarmaya başladı. Bacakları soyuluyordu" dedi.

Michelle, ambulansı aradı ve onlar gelene kadar kızının soğuk duşa girmesini sağladı. Olaydan bir buçuk saat sonra Sydney'in bacağındaki kabarcıklar patlamaya başladı. Sol bacağında, karnında ve sol elinde ciddi yanıklar bulunan genç kızın vücudunun yüzde 10'u yandı.

Sinirleri tamamen hasar gören Sydney, bacaklarındaki yanık nedeniyle yürümekte zorlanıyor.

Haberin Devamı

Genç kızın annesi şimdi sıcak su torbası kullanan herkesi uyarmak için farkındalık yaratmak istiyor. Michelle, "Çoğumuz su kaynayınca torbaya dolduruyoruz. Ancak bunlar kaynayan suya dayanacak şekilde üretilmemiş. Su ısıtıcıları yerine sıcak su musluğundan doldurabilirsek bu korkunç durumu olumlu hale getirebilir. Şimdi tüm sıcak su torbalarını atıyoruz. Bir tane dahi görmek istemiyorum" dedi.

Michelle, kızının yaralarıyla barışık olduğunu ve farkındalık yaratmak için hevesli olduğunu sözlerine ekliyor.