Dünya Sır ölüm! Kaza mı, intihar mı?

Sır ölüm! Kaza mı, intihar mı?

Paylaş
Sır ölüm! Kaza mı, intihar mı?

Dünyanın en tanınmış yazarlarından Paul Auster’ın oğlu Daniel iddiaya göre; ortada uyuşturucu bırakınca 10 aylık kızı ölmüştü. Tutuklanıp kefaletle serbest bırakılan Daniel Auster, aşırı doz uyuşturucudan hayatını kaybetti. Ölümün kaza mı, intihar mı olduğu araştırılıyor.

Çok satan birçok kitabı bulunan ABD’li yazar Paul Auster (75), 1 Kasım’da şok bir haber almıştı. İddiaya göre; oğlu Daniel Auster (44) uyuşturucu olarak kullanılan ağrı kesici fentanili eroin ile karıştırıp aldıktan sonra sızmıştı. Uyuşturucuyu da ortada bırakmıştı. 10 aylık kızı Ruby de uyuşturucuyu bulup içmişti. Daniel Auster uyandığında kızının cansız bedeniyle karşılaşmıştı.

Haberin Devamı

‘CİNAYET’LE SUÇLANIYORDU

Ruby’nin vücudunda ‘bir yetişkini kendinden geçirecek kadar’ uyuşturucu bulunmuştu. Daniel Auster ihmal sonucu ölüme yol açma, çocukları tehlikeye atma ve cinayet suçlamalarıyla 17 Nisan’da tutuklanmış, sonra da kefaletle serbest bırakılmıştı.

Daniel Auster’ın geçen salı günü cansız bedeni bulundu. Aşırı doz uyuşturucudan öldüğü belirlendi. Daniel Auster’ın aşırı doz uyuşturucuyu kazayla mı aldığı, yoksa intihar mı ettiği araştırılıyor.