Dünya 'Şüpheli et'le Avrupa'yı dolaştı! Yamyam katil iddiası polisi alarma geçirdi

'Şüpheli et'le Avrupa'yı dolaştı! Yamyam katil iddiası polisi alarma geçirdi

Paylaş
'Şüpheli et'le Avrupa'yı dolaştı! Yamyam katil iddiası polisi alarma geçirdi

Lizbon Havalimanı akılalmaz bir olaya sahne oldu. Valizinde 'şüpheli et' taşıyan 25 yaşındaki bir adam, Avrupa'yı dolaşırken yakayı ele verdi.

Posta.com.tr | 25 yaşındaki Begolea Mendes Fernandes'in sınır kontrol görevlilerinin İtalyan kimlik kartını sorgulamasının ardından sahte belgelerle seyahat ettiğinden şüpheleniliyordu.

Haberin Devamı

Polis daha sonra Fernandes'in önceki gün Amsterdam'da meydana gelen Alan Lopes cinayetle bağlantılı olabileceğini keşfetti.

Müfettişler, Fernandes'in Lopes'i Pazar akşamı annesi ve iki kız kardeşiyle yaşadığı evde öldürdüğüne inanıyor.
Lopes'in Fernandes'le bir kalacak yer uygulamasıyla tanıştığına inanılıyor.

Hollanda polisi ise Lopes'in "ciddi bir şiddet suçunun" kurbanı olduğunu doğruladı. Lopes, kendisinden haber alamayan arkadaşlarının tarafından evinde ölü bulundu.

TARTIŞMA SESLERİ

Mahalle sakinleri, Lopes ölü bulunmadan önce evden tartışma seslerinin geldiğini ifade etti.

Alan Lopes ve Begolea Mendes Fernandes

Fernandes, bindiği uçak Portekiz'in başkenti Lizbon Havalimanı'na indikten hemen sonra gözaltına alındı. Aslen Brezilyalı olan Fernandes, Belo Horizonte'ye seyahat etmeye çalışırken Amsterdam'da mola vermişti.

Haberin Devamı

Hollanda'da 21 yaşındaki Alan Lopes, ailesinin evinde ölü bulunduktan birkaç saat sonra Fernandes'in ülkeden ayrılması dikkat çekmişti.

Lizbon Havalimanı'nda gözaltına alınan Fernandes'in bavulundan çıkanlar dehşete düşürdü. Valizin içinde kanlı giysilere sarılmış bir kaç şüpheli et parçası bulundu. Et parçalarının bir insana ait olup olmadığı laboratuvar analizinden sonra kesinleşecek.

Lizbon Havaalanında tutuklanan Fernandes'in Hollandalı yetkililerle işbirliği yaptığı ve şu anda sağ elinden aldığı yara nedeniyle Santa Maria Hastanesinde gözaltında tutuluyor. Hollanda'ya iade edilmesi bekleniyor.

YAMYAMLIK ŞÜPHESİ

Portekiz basını, dedektiflerin Fernandes'in yamyamlık yaptığından şüphelendiğini bildirdi. Hollanda polisinden bir sözcü "Pazartesi öğleden sonra 25 yaşındaki bir adam, Portekiz makamları ve Hollanda Kraliyet Marechaussee ile işbirliği içinde Lizbon'daki havaalanında tutuklandı. Adamın, 26 Şubat Pazar akşamı Kuzey Amsterdam'daki Vegasstraat'ta bir evde bulunan 21 yaşındaki bir adamın ölümüne karıştığından şüpheleniliyor" dedi.