Dünya Tarihe geçen salaklıklar

Tarihe geçen salaklıklar

Paylaş
Tarihe geçen salaklıklar

Dünyanın dört bir yanında öyle tuhaflıklar yaşanıyor ki duyan, “Bu kadar da olmaz” diyor

Macaristan’ta Jake Fen, karısını korkutmak için kendisini tavana asmış numarası yaptı. Eve gelen kadın kocasını o halde görünce düşüp bayıldı. Kapıyı açık gören komşu kadın eve girdi. Karı-kocanın öldüğünü düşünen komşu evi soyup çıkarken Jake kadına tekme attı. Cesedin canlandığını sanan kadın korkudan öldü. ‘Ölüme sebep olmak’tan yargılanan Jake Fen beraat etti.

Haberin Devamı

* Amerika New York’ta bir otomobil karşıdan karşıya geçen adama çarptı. Yere düşen adam şoförle tartışmak üzere kalkarken olayı gören biri gelip “Yere yatıp yaralı numarası yap, sigortadan para alırsın” dedi. Adam tekrar aracın önüne yattı. Şoför çarptığı adamın gittiğini düşünerek gaza bastı ve araba önünde yatan adam öldü.

MAYINLA MAÇ ÖLDÜRDÜ

* İngiltere’de 1975’te evli bir çift televizyonda bir eğlence programı izliyordu. Bu sırada kahkahalara boğulan adam kalp krizi geçirerek öldü. Karısı program yapımcılarına bir mektup yazarak “Eşimi hayatının son dakikalarında bu kadar mutlu ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

* Kamboçya’da 2 asker mayınla futbol oynamaya kalktı. Mayının patlaması sonucu askerler öldü. Parçalanarak can veren 2 asker, ordunun bir numaralı mayın uzmanlarıydı.

Haberin Devamı

* Hollywood’un bir döneme damgasını vuran güzellerinden Brooke Shields sigara üzerine şunları söylemişti: “Sigara içmek öldürür. Öldüğünüzde hayatınızın önemli bir bölümünü kaybedersiniz.”