Dünya Tayland'da şiddet gören kadını kurtaran Türkler kahraman ilan edildi

Tayland'da şiddet gören kadını kurtaran Türkler kahraman ilan edildi

Paylaş
Tayland'da şiddet gören kadını kurtaran Türkler kahraman ilan edildi

Turist olarak gittikleri Tayland'ın Pattaya şehrinde ilginç bir olaya karışan Türkler ülkede kahraman ilan edildi.

Tayland'ın en büyük eğlence şehirlerinden olan Pattaya'da gece saat 2 sularında bir adam yanındaki sevgilisini dövmeye başladı. Genç kadın bir anlığına sevgilisinden kurtulup kaçmayı başardı. Kısa süre devam eden kovalamaca Pattaya Klang caddesi üzerinde son buldu.

Haberin Devamı

İLK MÜDAHALE TÜRK TURİSTLERDEN

Burada iki kişiden yardım isteyen genç kıza şans eseri bölgeye turistik gezi amaçlı gelen Türkler müdahale etti. Burada Kamboçyalı olduğu öğrenilen erkekle kavga eden Gökhan Bostan ile bir başka Türk, kavgada hafif yaralandı. 36 yaşındaki Sopin Ran isimli şahsın ise yüzüne aldığı darbeler nedeniyle dudağı patladı.

Saldırganın etkisiz hale getirilmesinde Türk turistlerin yanında bulunan ve kız arkadaşları olduğu düşünülen iki Taylandlı da yardım etti. Pattaya News'in bildirdiğine göre, altı kişinin tamamı sorgulanmak üzere Pattaya Polis Karakoluna götürüldü.

Sopin, sorgulandıktan sonra kız arkadaşıyla sözlü bir anlaşmazlık yaşadığını itiraf etti. Türklerin kendisine saldırdığını öne süren Sopin, soruşturma kapsamında gözaltına alındı.

Haberin Devamı

'KAHRAMAN TÜRKLER'

Türklerin yanında bulunan Taylandlı kızlar ise erkek arkadaşlarının saldırıda genç kadını korumak için kavgaya karıştıklarını söyledi. Saldırganın kız arkadaşı ise konuyla ilgili açıklamalarda bulunmadı. Sorgu sonrası serbest bırakılan Türkler ise hem Tayland basınında hem de sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.