Dünya Tüm gözler onun üzerindeydi: Kusursuz Prenses Kate Middleton

Tüm gözler onun üzerindeydi: Kusursuz Prenses Kate Middleton

Paylaş
Tüm gözler onun üzerindeydi: Kusursuz Prenses Kate Middleton

Kraliyet ailesinin katıldığı Noel seremonisinde gözler Galler Prensesi Kate Middleton'ın üzerindeydi. Gaddar yorumlarıyla bilinen İngiliz basını Kate Middleton'ı 'Kusursuz Prenses' başlığıyla manşetlerden verdi.

Posta.com.tr | Noel ayinine katılan İngiliz Kraliyet Ailesi'nde gözler yeni Galler Prensesi Kate Middleton'ın üzerindeydi. Televizyondan yayınlanan ayin, Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünün ardından kraliyetin gerçekleştirdiği ilk ayin olduğu için Kraliçe'ye ithaf edildi. 

Haberin Devamı

Prenses Kate, Kraliçe'nin 'inanılmaz mirasına' saygı göstererek törenin açılışını yaptı ve duygusal bir video mesajla bir araya geldikleri için teşekkür etti. Kate, konuşmasında şunları söyledi:

Bu Noel, Majesteleri Kraliçe Elizabeth olmadan geçireceğimiz ilk Noel olacak. Majesteleri Noel'i, insanları bir araya getiren ve bize inancın, dostluğun ve ailenin önemini, empati ve merhamet göstermenin önemini hatırlatan bir zaman olarak görüyordu. Majesteleri bize inanılmaz bir miras bırakıyor ve birçoğumuza derinden ilham verdi.

Kate, Noel'i Kraliçe'ye ve 'artık aramızda olmayan herkese' adadı. Acımasız yorumlarıyla bilinen İngiliz basını, Kate Middleton'ın ayindeki davranışlarına övgüler yağdırdı. Kate Middleton'ı 'Kusursuz Prenses' başlığıyla manşetlerden verdi. 

Haberin Devamı