Dünya Tümörü alacakken cinsel organını aldılar! Hastanede skandal olay

Tümörü alacakken cinsel organını aldılar! Hastanede skandal olay

Paylaş
Tümörü alacakken cinsel organını aldılar! Hastanede skandal olay

İtalya'da yaşanan skandal bir olay ülkenin gündemine oturdu. 60 yaşındaki bir hasta kasık tümörü ameliyatı için hastaneye gitmişti. Ancak ameliyat sonrası gerçeği öğrenince mahkemeye başvurdu.

İtalya'da bulunan ve uzun yıllardır faaliyet halinde olan hastanede skandal yaşandı. İsmi açıklanmayan 60 yaşındaki bir adam yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Arezzo's San Donato Hastanesine gitti. Burada yapılan tetkikler sonucunda adamın kanser olduğu açıklandı. İşte skandalın başladığı ilk nokta burasıydı, yaşlı adama yanlış teşhis konulmuştu.

Haberin Devamı

Doktoru tarafından durumun açıklanması üzerine hemen tedaviye başlamak isteyen yaşlı adam 1 ay sonra ameliyat masasına yattı. Doktor kasıklarındaki tümörü alacak ve sağlığına kavuşacaktı, ancak işler hiç de öyle gitmedi. Söz konusu ameliyatta tecrübesiz cerrah 'tümör' sandığı dokuyu aldı, ancak ameliyat sonrası beceriksiz doktorun hastanın cinsel organını vücudundan ayırdığı ortaya çıktı.

Öte yandan yaşlı adam doktora ve hastaneye dava açtı. İtalyan yetkililer olayın gündem olması üzerine ellerini çabuk tuttular. Davanın ilk duruşması 9 Mart tarihinde görülecek.