Dünya Türkiye'de 5 yıl önce göğüs ameliyatı olmuştu... Instagram fenomeni hayatının şokunu yaşadı

Türkiye'de 5 yıl önce göğüs ameliyatı olmuştu... Instagram fenomeni hayatının şokunu yaşadı

Paylaş
Türkiye'de 5 yıl önce göğüs ameliyatı olmuştu... Instagram fenomeni hayatının şokunu yaşadı

Estetik ameliyat için Türkiye'ye gelenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Ünlü isimler de ucuza estetik operasyon yaptırmak için ülkemize gelmeyi tercih ediyor. Ancak sonuçlar her zaman istedikleri gibi olmuyor. Instagram fenomeni Malin Andersson'ın başına gelenler de hayret veren cinsten.

Posta.com.tr | 30 yaşındaki Love Island yıldızı ve Instagram fenomeni Malin Andersson, 5 yıl önce meme dikleştirme ameliyatı için Türkiye'ye gelmişti. Tıpkı diğer ünlü isimler gibi ucuza estetik operasyon yaptırmayı tercih eden Malin, yıllar sonra başına geleceklerden habersizdi. Duş alırken gördüğü manzara karşısında ne yapacağını şaşıran Malin, ameliyatın doğru yapılıp yapılmadığını sorgularken yaşadıklarını takipçileriyle paylaştı. 

Haberin Devamı

ÇEKTİKÇE UZADI

Instagram'dan video paylaşan Malin, "Biraz korktum. Duştaydım ve sağ göğsümde bir tüy gördüğümü sandım. Onu çekmeye çalıştım, biraz kalındı. Ardından 5 yıl önce yaptırdığım ameliyattan kalma bir dikiş olduğunu fark ettim. Çekmeye devam ettim, o da gittikçe uzamaya başladı. Sonra tekrar geri sokmaya çalıştım. 5 yıl önceki dikişti" dedi. 

Malin paylaştığı videoya, 'Göğüslerinizin mahvolması için Türkiye'de ameliyat olmayın' yazısını yazdı. Reality şov yıldızı, ucuza estetik ameliyatlar için Türkiye'ye gitmeyi düşünenleri  uyardı. 


İNGİLİZ KADIN DA HÜSRANA UĞRAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde meme estetiği için Türkiye'ye gelen İngiliz bir kadının ameliyatı da hüsranla sonuçlanmıştı. 48 yaşındaki Kelly, göğüs implantlarını değiştirmek ve estetik operasyonla göğüslerini dikleştirmek istiyordu.

Haberin Devamı

Estetik operasyon için en ucuz seçeneğin Türkiye'de olduğunu öğrendi ve geçen yıl eylül ayında 3 bin 700 sterlin ayırarak ameliyat olmak için yola koyuldu. Anlaştığı hastane ile ameliyatını yaptıran Kelly, ardından ülkesine geri döndü.

Ancak eve döndükten günler sonra göğüslerinden irin sızmaya başladı ve sağ göğsündeki implantın derisinden çıktığını gördü. Dehşete düşen Kelly, hemen Türkiye'ye geri geldi. Burada ameliyat olduğu cerrah, Kelly'nin enfeksiyonunu temizledi ve implantını daha küçük boyutlu olanla değiştirdi. 

Bir ay sonra, her iki implantı da aldırmak zorunda kaldı ve yeni implantları takamayacağını öğrendi. Kelly, Türkiye'ye geri geldiğinde implantlarını çıkarttırmak zorunda kaldı. 

ÜNLÜLER TÜRKİYE'Yİ TERCİH EDİYOR

Türkiye'de estetik ameliyat olan ünlülerin sayısı her geçen gün artıyor. ABD'li yıldız Katie Price, estetik operasyonlar için sık sık Türkiye'ye gelen isimlerden. Price, Türkiye'de hem tatil yaparken hem de bir dizi operasyon geçirmeyi tercih ediyor. Son olarak ülkemize kaş ve yüz kaldırma, diş yenileme ve yağ aldırma işlemleri için gelmişti.

Katie Price