Dünya Üvey babasının bilgisayarındakileri gördükten sonra öldürdü

Üvey babasının bilgisayarındakileri gördükten sonra öldürdü

Paylaş
Üvey babasının bilgisayarındakileri gördükten sonra öldürdü

İç mimarlık firması işleten Jade Janks, 64 yaşındaki üvey babası Thomas Merriman'ı öldürmekten yargılanıyor. Nedeni ise kan donduran cinsten. Her şey bir gün Jade'in evi temizlemesiyle başladı...

Posta.com.tr | ABD California'da bir iç mimarlık firması işleten 39 yaşındaki Jade Janks, üvey babasına aşırı dozda uyku hapı vererek öldürmekten yargılanıyor. Cinayetin nedeni ise akıl alır gibi değil. 

Haberin Devamı

2008 yılında annesi ve 64 yaşındaki üvey babası Thomas Merriman boşandıktan sonra Jade, üvey babası ise bağını koparmamıştı.

EKRAN KOYUCUSU YAPMIŞ

Evde düştüğü için hastaneye kaldırılan Merriman'ın evine daha sonra temizliğe giden Jade, üvey babasının bilgisayarını karıştırırken korkunç gerçekle karşılaştı. 10 yıl önce o dönemki erkek arkadaşıyla çekildiği çıplak fotoğraflar, üvey babasının bilgisayarındaydı ve hatta bunlardan birini ekran koruyucusu yapmıştı.

Adeta kan beynine sıçrayan Jade'in üvey babası eve döndükten sonra ona aşırı dozda uyku hapı verip plastik torbayla boğarak öldürdüğü iddia ediliyor.

Merriman'ın cesedi, California'daki evinin dışında çöplerin arasında bulundu. 

'KAZA DEĞİL, CİNAYET'

Haberin Devamı

Jade suçlamaları kabul etmeyip üvey babasının alkol ve ilaç bağımlılığı olduğunu ve bu nedenle öldüğünü öne sürdü. Savcılar ise olan bir 'kaza değil, cinayet' olduğunu ifade etti.

Jade'in avukatları, üvey babasının ölüm nedeninin alkol zehirlenmesi olarak kayıtlara geçtiğini açıkladı. 

Jade Jans'in ayrıca cinayeti bir arkadaşına itiraf ettiği iddiaları var. Cesedi evden çıkarmak için de bu arkadaşından yardım aldığı ileri sürülüyor. 

Davada henüz karar belirlenmezken Jade, 1 milyon dolarlık kefaleti ödeyip şimdilik demir parmaklıklardan kurtuldu.