Dünya Vefasız torunlarına bıraktığı miras şoke etti! Mahkeme ölen dedeyi haklı buldu

Vefasız torunlarına bıraktığı miras şoke etti! Mahkeme ölen dedeyi haklı buldu

Paylaş
Vefasız torunlarına bıraktığı miras şoke etti! Mahkeme ölen dedeyi haklı buldu

İngiltere’de hastalığı sırasında kendisini ihmal eden torunlarına, mirasından sadece 2 bin 500 TL bırakan dede, aileyi karıştırdı. Mahkeme, ölü dedeyi haklı buldu.

İngiltere’de Frederick Ward Snr., 2020’de 91 yaşında öldü. 500 bin Sterlin’lik (20.5 milyon TL) mirasının büyük çoğunluğunu iki çocuğu Terry ve Susan’a bıraktığı ortaya çıktı. Kendisinden önce ölen büyük oğlu Fred’in beş kızını ise mirastan mahrum bırakmıştı. Beş torununa sadece 50’şer Sterlin (2 bin 500 bin TL) kalmıştı. Vasiyetname okunduğunda aile üyeleri arasında savaş başladı. Beş kız kardeş amca ve halalarıyla kavgaya tutuştu. Hatta aile arasındaki kavgada yumruklar havada uçuştu. Komşular aile kavgasını ayırmak için polis çağırmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

AMCA VE HALAYLA SAVAŞ

Sonunda beş kız kardeş, mirasın adaletsiz dağıtıldığını söyleyerek mahkemeye başvurdu. Beş torun, 2018 tarihli vasiyetnamenin ‘geçersiz’ olduğunu ve amcaları Terry ile halaları Susan’ın vasiyetnameyi değiştirdiğini iddia ediyordu. Ancak mahkeme, ölen dedeyi haklı buldu. Dedeleri, son yıllarındaki akciğer hastalığı sırasında kendisini hastanede bir kez olsun ziyaret etmedikleri için torunlarına yüklü bir miras bırakmak istememişti. Beş torunun, üç kez hastaneye kaldırılan büyükbabalarını son yıllarında görmek için sadece ara sıra kısa ziyaretler gerçekleştirdiği ortaya çıktı