Dünya Vicdan azabına dayanamadı

Vicdan azabına dayanamadı

Paylaş
Vicdan azabına dayanamadı

Fransa’da iki aydır kayıp olan aktör Marwan Berreni ölü bulundu. Berreni’nin bir kadına çarpıp kaçtıktan sonra vicdan azabına dayanamadığı için öldüğü anlaşıldı.

Fransa’da ‘Plus belle la vie’ dizisinde ‘Avukat Abdel Fedela’ karakteriyle ünlenen aktör Marwan Berreni iki aydır ortada yoktu. Ağustosta Macon’da bir gece kulübü yakınında otomobiliyle bir kadına çarpmıştı. 37 yaşındaki kadın ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Olay yerinden 15 kilometre uzakta terk edilmiş halde bulunan otomobil Berreni’ye aitti. Berreni o günden sonra izini kaybettirdi. Kazayı onun yaptığı ve bu nedenle kaçtığı düşünülüyordu.

Haberin Devamı

KADIN KURTULDU

Ailesi medya aracılığıyla ortaya çıkması için seslendi. Ancak Berreni’nin cesedi önceki gün Beaujolais’te bir evde bulundu. Berreni yaşamına son vermişti. Berreni’nin vicdan azabıyla başa çıkamadığı düşünülüyor. Öte yandan çarptığı kadın beş gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hastaneden taburcu edilmişti. Berreni’nin dizi ekibi yeni sezon çekimlerinin planlandığı gibi devam edeceğini söyledi. Oynadığı karakterin akıbetine ne olacağı açıklanmadı