Dünya Yağ aldırma uygulaması genç annenin sonu oldu

Yağ aldırma uygulaması genç annenin sonu oldu

Paylaş
Yağ aldırma uygulaması genç annenin sonu oldu

Venezuela'da 31 yaşındaki iki çocuk annesi kadın, bölgesel yağlarından kurtulmak için yaptırdığı estetik uygulamadan sonra hayatını kaybetti.

Posta.com.tr | Venezuela'da yaşayan 31 yaşındaki Ana Rosa Mavarez, Cumaná şehrindeki alışveriş merkezinde yer alan estetik merkezine gitti. Lazer liposuction ile yağlarından kurtulmak isteyen genç anne, işlemin ardından kendini kötü hissetmeye başladı. 8 ve 11 yaşında iki çocuğu olan Mavarez, hemen hastaneye gitse de hayatını kaybetti. 

Haberin Devamı

Mavarez'e yağ aldırma uygulaması yapan Dr. Alexander Larrochelle, genç kadının ölümünün ardından tutuklandı. Polis ekipleri Mavarez'in ölümü incelenirken doktoru 45 gün gözaltında tutacaklarını açıkladı. 

Yerel haber portalı El Pitazo'ya açıklama yapan Mavarez'in annesi Petra Rivero, kızının lazer liposuction yaptırdığını söyledi. Petro, kızının işlemin ardından birçok yerinde acı hissettiğini ve doktorun ağrı kesici vermediğini açıkladı.

Anne ayrıca Mavarez'in şişliği azaltmak için kendi lipo pompası olduğunu, ancak hemşirenin bunu kullanmayı reddettiğini belirtti. 

ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEMEDİLER

Mavarez saat 22:00 civarında ağrılardan kıvranmaya başladı ve nefes almakta zorlandı. Dr. Larrochelle ise ancak saat 12.30'da kliniğe gelebildi ve o vakte kadar Mavarez'e oksijen verilemedi. 

Haberin Devamı

Rivero, kızının ölüm kağıdında öldüğü saatin 23.00 yazdığını ve kızının ölmesine rağmen hastane personelinin aileye bunu söylemediğini ve hâlâ yaşıyormuş gibi davrandıklarını ekledi. 

'ORASI KASAP DÜKKANI'

Aile Mavarez'i başka bir hastaneye götürebilmek için tüm şehirde ambulans aradı ancak hiçbir ambulansta oksijen tüpü bulunmuyordu. 

Mavarez, sabah saat 4.30'da klinikten ayrılabildi. Gittiği hastanedeki doktorlar ölümünü onayladı. 

Acılı anne Rivero "Kızım için savaşacağım çünkü o bir hayvan değil. Eğer kızıma bu olduysa, birçok kişiye daha olmuştur. Ve karşı koymazsak olmaya da devam edecek. Orası bir kasap dükkanı" dedi.