Dünya Yaşayan Nostradamus'tan 2023 için kötü haber

Yaşayan Nostradamus'tan 2023 için kötü haber

Paylaş
Yaşayan Nostradamus'tan 2023 için kötü haber

Dünya Kupası finallerini ve Covid-19 pandemisini doğru tahmin ederek ününe ün katan ve 'Yaşayan Nostradamus' olarak anılan Athos Salomé, 2023 kehanetlerini açıkladı. Ancak Athos'un öngörüleri pek de iç açıcı değil.

Posta.com.tr | Covid-19 pandemisini yıllar önce tahmin eden ve 2022 Dünya Kupası finallerini doğru bilen Athos Salomé, doğru öngörüleri sayesinde 'Yaşayan Nostradamus' olarak adlandırılıyor. 36 yaşındaki Brezilyalı Athos'un ayrıca Ukrayna'nın işgalini ve Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünü de tahmin ettiği öne sürülüyor. Athos'un yeni tahminleri ise 2023'e yönelik. Ancak pek de iç açıcı değil...

Haberin Devamı

YENİ PANDEMİ

Athos'un ilk tahmini, Antarktika'daki buz yüzeyinin hemen altında pusuda bekleyen ve yeni bir pandemiye neden olabilecek virüsün olması. Geçtiğimiz günlerde araştırmacılar Sibirya'daki buzulların altında yaklaşık 50 bin yıllık 'zombi virüs' keşfettiler. Bu keşif, Athos'un öngörüsünü destekliyor.

2021'de Tibet'teki buzulların altında da 28 adet tam olarak ne olduğu bilinmeyen virüsler keşfedildi. Buzlar eridikçe, donmuş virüsler çözülecek ve potansiyel olarak salgın oluşturma tehlikesi oluşturacak. Athos, en ölümcül salgının Antarktika'daki buzul tabakasından çıkan virüsten olacağına inanıyor. Athos'a göre salgın dünyayı kasıp kavuracak ve yeni virüse karşı mücadele tahmin edebileceğimizden daha uzun sürecek. 

Haberin Devamı

Bu virüs tarihteki en büyük ölüm meleği olarak bilinecek.

COVID TEDAVİSİ 

Athos, tüm dünyada milyonlarca ölüme neden olan Covid-19 pandemisi için bir öngörüde bulundu. Covid'in tedavisinin bulunacağını öne süren Athos, tedavinin algler üzerindeki formlar sayesinde bulunacağını iddia ediyor.


DİĞER BOYUTLAR

Doğaüstü olaylar hakkında bir takım iddialarda bulunan Athos, Nevada'daki gizli ABD askeri üssü 51. Bölge'nin derinliklerinde karmaşık gerçekler olduğuna inanıyor. 51. Bölge, Soğuk Savaş'tan bu yana UFO'lar ve uzaylılarla ilgili tuhaf teorilerin merkezi oldu.

Athos, 51. Bölgenin 2023'te açılacak olan derin bir tüneli gizlediğini iddia ediyor. Bu tünelin diğer ucu ise başka Athos'a göre başka bir boyuta açılıyor. Tünelin insanların uzay ve zaman boyutlarında seyahat etmesine izin vereceğini iddia ediyor. 

Dünyamızdaki büyük beyinler başka bir boyutla bağlantı kurmaya çalışıyor, parlak beyinlerin bilgeliği, hayal edilemeyecek şeyleri çekebilir ve keşfedebilir.

DÜNYA LİDERLERİNİ UYARMIŞTI

Amerika Birleşik Devletleri’nin 2024 ya da 2026’da ihanete uğrayıp işgal edileceğini ileri süren Salomé, “Gökyüzünden bir şeyler yağacak ve geriye hiçbir şey kalmayacak. Bu savaşın başladığına dair bir uyarı” demişti.

Amerika Birleşik Devletleri’nin 2024 ya da 2026’da ihanete uğrayıp işgal edileceğini ileri süren Salomé, “Gökyüzünden bir şeyler yağacak ve geriye hiçbir şey kalmayacak. Bu savaşın başladığına dair bir uyarı” dedi.

Haberin Devamı