Dünya Yeni görüntüleri olay yarattı! Putin, sağ kolunu kullanamıyor

Yeni görüntüleri olay yarattı! Putin, sağ kolunu kullanamıyor

Paylaş
Yeni görüntüleri olay yarattı! Putin, sağ kolunu kullanamıyor

Rus lider Vladimir Putin'in sağlık sorunları gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Yayınlanan yeni görüntülerde Rus liderin yüzüne konan sivrisineği kovmak için sağ kolunu kullanamadığını gösteriyor.

Rusya’nın Donanma Günü kutlamalarına katılan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yine sağlık sorunlarıyla gündemde. Savunma Bakanı Sergei Shoigu'nun 31 yaşındaki kızı Ksenia ile askeri müzeyi gezerken görüntülenen Putin’in topalladığı fark edildi. Putin, bunun yanı sıra yüzüne konan sivrisineği kovmak için sağ kolunu kullanamadığı, bunun yerine sol elini kullandığı görülüyor.
Görüntüler, ülke içinde ve dışında seyahat ederken bir grup doktoru yanından eksik etmeyen Putin’in ölümcül hasta olduğu iddialarını güçlendirdi.

Haberin Devamı

Ayrıca son günlerde Putin hakkında dublör kullandığı iddiası da var. Bu iddia, Putin’in İran’a yaptığı ziyaret sonrasında ortaya atıldı. Zira Rus lider bu seyahatte alışılmadık bir şekilde hızlı hareket ediyor ve daha önceki hallerinden daha dikkatli görünüyordu.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus donanması geçit törenine katıldı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya’da kutlanan “Donanma Günü” dolayısıyla St. Petersburg şehrinde düzenlenen Rus donanması geçit törenine katıldı.

General SVR kanalı, Putin'in kanser, Parkinson hastalığı ve şizoaffektif bozukluk gibi çeşitli hastalıklardan muzdarip olduğunu iddia etti. Rus merkezli kanalın Kremlin’in içindeki bir kişi tarafından yönetildiği iddia ediliyor.

Rus siyaset bilimci Valery Solovey, "Amerikalılar, özellikle CIA, Rusya başkanının gerçek sağlık durumu hakkında bilgi sahibi. Zihinsel olanlar da dahil olmak üzere ciddi sorunları olduğunu kesinlikle biliyorlar” derken, CIA direktörü William Burns, Putin'in hasta olduğu konusunda istihbarat olmadığını söyleyerek iddialara karşı çıkıyor.

Haberin Devamı