Dünya Yıllar önceki görüntüleri olay oldu! Putin'i işaret etti

Yıllar önceki görüntüleri olay oldu! Putin'i işaret etti

Paylaş
Yıllar önceki görüntüleri olay oldu! Putin'i işaret etti

70 yaşındaki Rus lider Vladimir Putin ile gizli bir ilişki yaşayan 39 yaşındaki eski jimnastikçi Alina Kabaeva'nın yıllara önce katıldığı bir televizyon programında 'ideal erkeği' bulduğunu söylediği anlar, İngiliz medyasında gündem oldu.

Posta.com.tr | 70 yaşındaki Rus lider Vladimir Putin ile 39 yaşındaki eski jimnastik şampiyonu Alina Kabaeva'nın yıllardır gizli bir aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Putin ve Kabaeva'nın ilişkileri iki çocukları olduğu da iddialar arasında. 

Haberin Devamı

15 yıl önce Rusya'nın televizyon kanalındaki bir programda okul çocuklarıyla açık oturuma katılan Kabaeva'nın görüntüleri, İngiliz medyasında gündem oldu. 

Çocukların sorularını yanıtlayan Kabaeva, konu aşk hayatına geldiğinde gülümsemeye başlıyor ve 'ideal erkeği' bulduğunu söylüyor. Kabaeva'nın o dönemde de Putin'le ilişkisi vardı. 

Programda bir çocuk Kabaeva'ya "İdeal erkekle tanıştın mı?" sorusunu yöneltince Kabaeva gülümsemeye başlıyor ve "Tanıştım" diyor. Ardından başka bir çocuk erkek arkadaşıyla neden evlenmediğini ve onun kim olduğunu soruyor. 

Kabaeva bu soruya "Bazen çok mutlu oluyorum ve korkuyorum. Elbette bazı endişeler var" diyor ve sevgilisinin kim olduğu sorusuna "Çok iyi bir adam, harika bir adam, onu çok seviyorum" diyor. 

Haberin Devamı

Başka bir öğrenci, Kabaeva'ya sevgilisine en son ne hediye aldığını soruyor. Kabaeva'da 'kürklü bir Alaska montu' aldığını söylüyor. 

Öğrencilerden bir diğeri ise hayli cesur bir soru soruyor ve "Aşık olduğun için bir erkeği karısından ayırır mısın?" diyor.

Kabaeva bu soru karşısında "Sanırım hayır. Hayat karmaşıktır ve evli bir adam başka bir kadına aşık olursa zaten bir sorun var demektir. Bu ailede iyi hiçbir şey olamaz" cevabını veriyor. 

Kabaeva'nın iki çocuğuyla birlikte ormanla çevrili malikanede yaşadığı söyleniyor. Putin'in serveti sayesinde kendisine First Lady gibi davranıldığı öne sürülüyor. Putin ve sevgilisi tarafından elde edildiği iddia edilen servet ve mülk imparatorluğu hiçbir zaman kamuoyuna açıklanmadı.

SIZINTILARIN SEBEBİ ALİNA KABAEVA

Öte yandan Kremlin ve çevresinden dünya basınına sızdırılan çok kritik bilgilerin de sebebinin Kabaeva’nın yüksek sosyete arkadaşları olduğu iddia edilirken Putin’in bu durumdan son derece rahatsız olduğu ve genç sevgilisini bu konuda defalarca kez uyardığı öne sürüldü.