Dünya Yönetmeni yaraladı, görüntü yönetmenini öldürdü: Alec Baldwin, çekimlere devam edecek

Yönetmeni yaraladı, görüntü yönetmenini öldürdü: Alec Baldwin, çekimlere devam edecek

Paylaş
Yönetmeni yaraladı, görüntü yönetmenini öldürdü: Alec Baldwin, çekimlere devam edecek

Aktör Alex Baldwin'in vahşi batı filmi Rust'ın çekimleri sırasında görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i öldürmesi ve yönetmen Joel Souza'yı yaralaması tüm dünyada yankı bulmuştu. Film setinde yaşanan trajedinin ardından çekimler durmuş, soruşturma başlatılmıştı. Yapım ekibinden yapılan açıklamaya göre 2023'te Rust'ın çekimleri devam edecek.

Posta.com.tr | 2021’in Ekim ayında Rust filminin çekimleri sırasında Alec Baldwin’in kullandığı silah, 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne neden olmuş, yönetmen Joel Souza’yı da yaralamıştı. Başrolünde Alec Baldwin’in yer aldığı filmle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

KOCASI, YENİ GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ OLDU

Sette ölen Halyna Hutchins'in kocasıyla gizli bir anlaşma yaptığı iddia edilen Alec Baldwin’in Ocak 2023’te Rust’ın çekimlerine kaldığı yerden devam edeceği açıklandı. 

Halyna'nın eşi Matthew Hutchins filmin baş yapımcılığını üstlenecek. Matthew'un eşinin ölümünün 'korkunç bir kaza' olduğu konusunda yapımcılarla hemfikir olduğu belirtildi. Halyna Hutchins, Ekim 2021'de film setinde hayatını kaybetmişti. 

Matthew Hutchins tarafından yapılan açıklamada "Alec Baldwin ve Rust Movie Productions, LLC dahil Rust'ın yapımcılarına karşı açtığımız dava hakkında mahkeme onayına tabi bir anlaşmaya vardık. Bu anlaşmanın bir parçası olarak davamız düşecek. Şimdi yapımcılığını üstleneceğim Rust'ın çekimleri, Ocak 2023'te tüm orijinal ana oyuncularla devam edecek. Suçlamada bulunmak gibi bir niyetim yok. Hepimiz Halyna'nın ölümünün korkunç bir kaza olduğuna inanıyoruz. Yapımcıların ve eğlence camiasının Halyna'nın son çalışmasını onurlandırmak için bir araya geldikleri için minnettarım" dedi.

Haberin Devamı

Rust Movie Productions ve LLC avukatları aracılığıyla şu açıklamayı yaptı:

Halyna'nın hayatını ve çalışmalarını onurlandırmak için önemli bir adım teşkil eden bu meseleyi çözmek için, tarafların mahkeme onayına tabi olarak bir araya gelmesinden memnunuz.

Yönetmen Joel Souza ise Halyna'nın yeteneğini ve yaratıcılığını takdir ettiğini belirterek "Bu filmdeki her çabamı Halyna'nın mirasını onurlandırmak ve onu gururlandırmak için harcayacağım. Bunu onun adına görmek bir ayrıcalık" dedi.