Dünya 'Zaman yolcusu'ndan 2023 kehaneti: Gökten insanlar düşecek

'Zaman yolcusu'ndan 2023 kehaneti: Gökten insanlar düşecek

Paylaş
'Zaman yolcusu'ndan 2023 kehaneti: Gökten insanlar düşecek

2671'den geldiğini iddia eden ve kendini 'zaman yolcusu' olarak tanımayan bir TikTok kullanıcısının 2023 kehanetleri duyanların kanını dondurdu. Zaman yolcusuna göre gökten gizemli şekilde insanlar düşecek.

Posta.com.tr | Adını Eno Alaric olarak açıklayan ve zaman gezgini olduğunu iddia eden bir TikTok kullanıcısı, yayınladığı kehanetlerle takipçilerinin merakını uyandırdı. Son olarak 2023 yılında yaşanacağını iddia ettiği olayları paylaşan gizemli kullanıcı, "18 Haziran 2023'te gökten gizemli şekilde 7 insan düşecek. Ancak bölgede uçan hiçbir cisim olmayacak" dedi ve ardından yaşanacak diğer olaylara karşı takipçilerini uyardı.

Haberin Devamı

'Zaman yolcusu' geleceğini iddia ettiği 5 olayı TikTok hesabından duyurdu. 

Yayınladığı kehanetler arasında insanları dehşete sürükleyenler de var. 

30 Kasım 2022'de The James Webb uzay teleskobu dünyanın benzeri bir gezegen tespit edecek. 1 Ocak 2023'te bir uçak Bermuda Şeytan Üçgeni'nde kaybolacak. 3 Mart 2023'te tüm dünya okyanustan gelen bir mesaj alacak. 15 Mayıs 2023'te 230 metrelik bir mega tsunami başta San Francisco olmak üzere California sahilini vuracak.

'Zaman yolcusu'nun takipçileri ise bu kehanetler karşısında tepki gösterdi. Bir takipçi "Eğer gelecekten geliyorsa önümüzdeki birkaç ay içinde nasıl zengin olacağımızı bize anlatmalı" dedi.

Eno'nun ilk kez interneti karıştırdığı paylaşım bu değil. Geçen ay da yıl başında bir yolcu uçağının kaybolacağını dile getirmişti. Eno, Uçağın Bermuda Şeytan Üçgeni'nde kayıplara karışacağını etmişti. 

Haberin Devamı