Dünya Zirveden hapse A.Ş.

Zirveden hapse A.Ş.

Paylaş
Zirveden hapse A.Ş.

İngiltere’de servetini kaçırmaktan yedi ay hapis yatan efsanevi tenisçi Boris Becker, zirveden hapse uzanan hayatının haklarını belgesel olması için sattı.

Alman efsanevi tenis yıldızı Boris Becker (55), borçlarını ödememek için iflas beyanında servetini saklama suçundan çektiği hapis cezasını tamamladı. İngiltere'deki hapisten sekiz ayda tahliye edildi. Ülkesine sınır dışı edilmesine karar verildi.

Haberin Devamı

Becker, ülkesi Almanya'ya özel jetle döndü. Jeti bir arkadaşının veya bir televizyon kanalının ayarladığı düşünülüyor. 1985'te henüz 17 yaşında Wimbledon'ı kazanan en genç tenisçi olarak tarihe geçen ve ülkesinin milli değeri olan Becker, 2017'de iflasını açıklamıştı.

MAÇ YORUMLAYACAK

50 milyon Sterlin’i bulan borçlarını ödememek için iflas beyanında usulsüzlükle suçlanmış ve bu yıl nisanda İngiltere’de 2.5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. Ancak hapisten, daha zengin biri olarak çıktı. Çünkü yargılanma sürecinden itibaren bir dijital yayın platformuna hayatının haklarını belgesel olması için sattığı ortaya öğrenildi.

Altı grand slam şampiyonluğu olan Becker’in zirveden hapse uzanan düşüşünü anlatan belgeselin ilk fragmanı da bu hafta yayınlanacak. Becker, ayrıca gelecek Avustralya Açık turnuvasından itibaren yorumcu olarak televizyonlarda yer almaya da hazırlanıyor.

Haberin Devamı