Dünya 4 öğrencinin öldürülmesi olayında yeni gelişme: Çığlık sesleri

4 öğrencinin öldürülmesi olayında yeni gelişme: Çığlık sesleri

Paylaş
4 öğrencinin öldürülmesi olayında yeni gelişme: Çığlık sesleri

ABD'de Idaho Üniversitesi'nde okuyan 4 öğrencinin kaldıkları evde katledilmesinin üzerinden geçen bir aya rağmen katil hâlâ bulunamadı. Olayın yaşandığı gece polis kamerasına yansıyan görüntüler davanın seyrini değiştirecek gibi duruyor.

Posta.com.tr | ABD'de Şükran Günü tatili öncesinde Idaho Üniversitesi, korkunç bir seri cinayete sahne oldu. Idaho'da yaşayan ve burada üniversite okuyan 20 yaşındaki Ethan Chapin, 21 yaşındaki Madison Mogen, 20 yaşındaki Xena Kernodle ve 21 yaşındaki Kaylee Goncalves'in cansız bedenlerine ulaşıldı. Dört öğrencinin katili hâlâ bulunamadı. Ancak olayın yaşandığı gece polis kamerasına yansıyan görüntüler, davanın seyrini değiştirecek gibi görünüyor. 

Haberin Devamı

13 Kasım sabahı saat 3.12'de üniversite kampüsünün yakınlarındaki başka bir olaya müdahale etmek için giden polis memurlarının üzerindeki güvenlik kamerası, birkaç öğrenciyle konuştuklarını gösteriyor. O sırada bir çığlık sesi duyuluyor. 

Polis kayıtlarına yansıyan ses, kimilerine göre bir çığlık sesi, kimilerine göreyse hızla uzaklaşan bir arabanın lastiklerinin sesi. Yeni yayınlanan görüntülerde, polis reşit olmayan iki öğrencinin içki içtiğinden şüphelenerek onlarla konuşuyor.  



Madison Mogen, Kaylee Goncalves, Xana Kernodle ve Ethan Chapin, katledildiği sırada üç katlı kampüs evinin ikinci katınaydı. Evin ilk katında iki ev arkadaşları daha vardı. 

Bu ayın başında öğrencilerin komşularından biri, sabahın erken saatlerinde çığlık sesleri duyduğunu ifade etmişti. Ancak bu sesin "parti"den geldiğini zannederek şüphelenmedi. 

Haberin Devamı