Ekonomi Dünyanın en büyük yatı Bodrum'da!

Dünyanın en büyük yatı Bodrum'da!

Paylaş
Dünyanın en büyük yatı Bodrum'da!

Dünyanın sayılı mega yatları arasında bulunan 90 metre uzunluğundaki 'Nirvana', bu sabah saatlerinde Bodrum'daki Yalıkavak Palmarina'ya demirledi

Geçen yıl denize indirilen ve 300 milyon Euro’ya mal olan, içinde sinema ve spor salonları, yüzme havuzları, mini denizaltısı ve birbirinden lüks altı suit kabini bulunan ’Nirvana’, Yalıkavak Beldesi’ndeki Palmarina’ya demirledi.

Haberin Devamı

HAFTALIK KİRASI 1.2 MİLYON

Haftalık kirası 1 milyon 200 bin dolar olan ’Nirvana’nın, bir Rus işadamının doğum günü partisi kutlaması için Ege’ye açılacağı, Gökova ve Yunan adalarında iki hafta gezeceği belirtildi.

Rus işadamı Roman Abramoviç’e ait dev yat ’Eclipse’in de Bodrum’daki acentelik hizmetlerini yapan NIS Yatçılık Limited Şirketi’nin yöneticisi İhsan Küçükünsal, ’Nirvana’ gibi mega yatları Türkiye’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Küçükünsal, "Bu tür operasyonların Türkiye’nin tanıtımına ve denizcilik sektörüne büyük faydalar sağladığına inanıyoruz. Her yıl Bodrum’a 30’un üzerinde mega yat geliyor. Ciddi anlamda ekonomik katkıda bulunuyor" dedi.

DHA