Dünya Dünyanın en uzun bacaklı kadını olmaya aday

Dünyanın en uzun bacaklı kadını olmaya aday

Paylaş
Dünyanın en uzun bacaklı kadını olmaya aday

Avustralyalı Caroline Arthur, 1.30 santimetre uzunluğundaki bacaklarıyla dünyanın en uzun bacaklı kadını olmaya aday

Caroline Arthur, namı diğer “insan gökdeleni”, dünyanın en uzun bacaklarına sahip olduğu iddiasıyla Guinness rekorlarına kitabına başvurdu. 39 yaşındaki 2 çocuk annesi kadının bacak boyu 130 santimetre!



Şu an dünyanın en uzun bacaklı kadını unvanı, Rus Svetlana Pankratova’da. Konuyla ilgili yeniden ölçüm yapılmasını talep eden Caroline Arthur iddialı konuştu; “İnanıyorum ki dünyanın en uzun bacaklı kadını benim. Ölçülerimiz çok yakın ve yeniden bir ölçüm yapılması gerekiyor. Bununla ilgili gerekli yerlerle iletişime geçtim.” dedi. Dışarı çıktığında insanların dik dik bakmalarına maruz kaldığını söyleyen kadın, bu yaşına kadar kıyafet bulmakta da hep zorluk çekmiş. Eskiden modellik yaptığını söyleyen genç kadın, insanların ona bakışlarına artık alıştığını hatta bazı durumlarda hoşuna gittiğini belirtiyor.

Caroline'nin çocukları, annelerini Guinness Dünya Rekorları'nda görme ihtimalinden dolayı çok heyecanlı olduklarını söylüyor. Kızı Zoe: "Annem dev gibi duruyor, insan gökdelenine benziyor, biz dışarıdayken herkes ona bakıyor.” diyerek durumu anlatıyor.



Haberin Devamı