Eğitim - Kariyer E-sınav nedir? Ne kazandırır?

E-sınav nedir? Ne kazandırır?

Paylaş
E-sınav nedir? Ne kazandırır?

Posta.com.tr ve Esınavmerkezi iş birliğiyle hazırlanan ücretsiz online TYT, AYT deneme sınavlarıyla kendinizi sınava hazırlayın, sınav sonunda yapılan detaylı değerlendirmeyle eksik ve iyi olduğunuz konuları keşfedin.

Gençlere ve eğitime önem veren Posta, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için 15 Haziran 2020 tarihinde ücretsiz online TYT ve 16 Haziran 2020 tarihlerinde ücretsiz online AYT sınavı düzenliyor.

Haberin Devamı

Dijital ortamda yapılacak TYT ve AYT deneme sınavları, yapay zekâ altyapısına sahip “Akıllı Sınav” sistemi üzerinde yer alıyor. Akıllı Sınav, eğitimde veri bilimi ve öğrenme analitiklerinin olanakları kullanılarak tasarlanmış bir eğitsel ölçme-değerlendirme sistemidir. Posta.com.tr’de dünyanın içinde bulunduğu konjonktürde, öğrencilerin evlerinden çıkmadan, YKS disiplini içinde deneme sınavına girmelerini sağlayabilmek için esınavmerkezi iş birliği ile ücretsiz online TYT, AYT deneme sınavı oluşturdu.

Öğrenciler, Posta.com.tr üzerinden ilgili linke tıklayarak sınav kayıt sayfasına ulaşabilir, deneme sınavı için ücretsiz kayıt yaptırabilirler. Sınavların ardından açıklanacak olan sonuçlarda performanslarını, güçlü-zayıf yönlerini, akranları arasındaki sıralamalarını, konularda ne kadar yeterli olduklarını gözlemleyebilirler.

Haberin Devamı

Her aşaması alanında yetkin akademisyen, öğretmen ve uzmanlarca hazırlanan Posta YKS Deneme sınavına katılmak için aşağıdaki linke tıklayarak 14 Haziran Saat 22:00’ye kadar kayıt yapabilirsiniz.

Sınav tarih ve saati

Kayıt için son tarih: 14 Haziran 2020 Saat: 22:00

Kaydını yaptıran öğrenciler sınav günü posta.com.tr üzerinden duyurulacak linke tıklayarak başvuru sırasında oluşturdukları giriş bilgileriyle sınava katılabilecekler.

Katılımcılar

  • 15 Haziran 2020 Saat: 07:00 - 21:00 arasında posta.com.tr üzerinden duyurulacak linke tıklayarak sisteme giriş yapıp TYT sınavına katılabilirler.
  • 16 Haziran 2020 Saat: 07:00 - 21:00 arasında posta.com.tr üzerinden duyurulacak linke tıklayarak sisteme giriş yapıp AYT sınavına katılabilirler.
  • Öğrenciler, 17 Haziran 2020 tarihinde yine posta.com.tr üzerinden duyurulacak linke tıklayaraksa saat: 12:00 itibariyle açıklanacak sınav sonuçlarına ulaşabilirler.