Eğitim - Kariyer AÖF sınav giriş belgesi ekranı neden açılmıyor? Anadolu Üniversitesi açıklama yaptı mı? Ne zaman açılacak?

AÖF sınav giriş belgesi ekranı neden açılmıyor? Anadolu Üniversitesi açıklama yaptı mı? Ne zaman açılacak?

Paylaş
AÖF sınav giriş belgesi ekranı neden açılmıyor? Anadolu Üniversitesi açıklama yaptı mı? Ne zaman açılacak?

AÖF sınav giriş belgesi ekranı 5 Aralık Pazartesi sabahında erişime açıldı. Ancak hafta sonu Anadolu Üniversitesi Güz dönemi vize sınavına girecek adaylar sisteme bir türlü giriş yapamıyor. Peki, AÖF sınav giriş belgesi ekranı neden açılmıyor? Anadolu Üniversitesi açıklama yaptı mı? Ne zaman açılacak? İşte detaylar…

AÖF güz dönemi ara sınavları 10-11 Aralık’ta yüz yüze olarak gerçekleşecek. Sınava girecek öğrenciler günlerdir sınav yerlerinin açıklanmasını ve sınav giriş belgelerini merakla beklerken AÖF’den beklenen açıklama geldi ve sınav giriş belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu. Fakat pek çok öğrenci sabah saatlerinden itibaren sosyal medya üzerinden sisteme giriş yapamadıklarını ve sınav giriş belgesi alamadıklarını dile getiriyor….

Haberin Devamı

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ EKRANI NEDEN AÇILMIYOR?

10-11 Aralık’ta gerçekleşecek Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Güz dönemi vize sınavı için sınav giriş belgesi almak isteyen öğrenciler sisteme giriş yapamadıklarını ifade ediyor.

 

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKLAMA YAPTI MI? NE ZAMAN AÇILACAK?

 Anadolu Üniversitesi yaşanan aksaklıkla ilgili "Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için iyileştirme çalışması yapmaktayız. Geçici aksaklık için üzgünüz. Hassasiyetiniz için teşekkürler." açıklamasını yaparken, sistemin yeniden ne zaman erişime açılacağına dair bir bilgi paylaşılmadı. 

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN