Eğitim - Kariyer AUZEF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 AUZEF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı?

AUZEF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 AUZEF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı?

Paylaş
AUZEF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 AUZEF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı?

AUZEF vize sonuçları öğrenciler tarafından merakla bekleniyor. AUZEF 2022-2023 güz dönemi vize sınavları 12-13 Kasım tarihlerinde online olarak gerçekleşmişti. Şimdi öğrenciler ‘AUZEF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?’ ‘2022 AUZEF sınav soru ve cevapları yayınlandı mı?’ araştırması yapıyor…

AUZEF vize sonuçlarına ilişkin araştırmalar sınavın üzerinden bir hafta geçmesiyle yoğunlaştı. AUZEF tarafından yapılan açıklamada 2022 vize sınav soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı belirtilmişti. Peki, AUZEF vize sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

AUZEF VİZE SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AUZEF vize sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz herhangi bir tarih bilgisi paylaşılmadı. Ancak önceki dönemler baz alındığında 2022 AUZAF güz dönemi vize sınav sonuçlarının 15 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Sınavların 12-13 Kasım tarihlerinde gerçekleştirildiği göz önüne alındığında ise sonuçların kasım ayının son günlerinde açıklanacağı tahmin ediliyor.

2022 AUZEF SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

AUZEF tarafından yapılan açıklamada “Sınav sorularının ilanı ve soru itiraz süreci eş anlı olarak, son sınav oturumunun tamamlanmasının ardından aynı gün (13 Kasım 2022) saat 23.59 itibarıyla başlayacak ve 15 Kasım 2022 saat 23.59’da (2 iş günü) sona erecektir. Süre tamamlandığında soru ilanı ve soru itiraz sistemi erişime kapanacaktır. Sınav soru kitapçıkları, aksis.istanbul.edu.tr adresindeki AUZEF Yeni Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden sırasıyla “Sınav İşlemleri- Sınav Kitapçığı” menüsünde ders bazlı olarak yayımlanacaktır.” İfadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Açıklamaya göre 2022 AUZEF sınav soru ve cevapları 13-15 Kasım tarihlerinde erişime açılmıştı.