Eğitim - Kariyer Bugün okullar tatil mi? Öğretmenler grevde mi? 2 Kasım okullarda ders olacak mı?

Bugün okullar tatil mi? Öğretmenler grevde mi? 2 Kasım okullarda ders olacak mı?

Paylaş
Bugün okullar tatil mi? Öğretmenler grevde mi? 2 Kasım okullarda ders olacak mı?

Bugün okullar tatil mi? Öğretmenler grevde mi? 2 Kasım okullarda ders olacak mı?’ soruları, bugün ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde milyonlarca öğrenci ve veli tarafından merak ediliyor. Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun revize edilmesini isteyen öğretmenler 2 Kasım’da greve gideceklerini duyurmuştu….

Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun revize edilmesini isteyen öğretmenlerin 2 Kasım’da derslere girmeyeceği konuşuluyor. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yapılan pek çok paylaşımda ‘YarınZilçalmayacak’ etiketi ile paylaşımlar yapılırken hem veliler hem de öğrenciler bugün okulların tatil olup olmadığı konusunda araştırma yapıyor…

Haberin Devamı

2 KASIM OKULLARDA DERS OLACAK MI?

Eğitim Bir Sen tarafından yapılan açıklamada 1 Kasım’da Meslek kanununun revize edilmesi için bir saat iş bıraktıkları ve basın açıklaması yaptıkları kaydedildi.

Ancak bugün (2 Kasım) için yapılan iş bırakma çağrısında yine saatlik bir eylem mi yoksa gün boyu sürecek bir grev mi olduğu kaydedilmedi.

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Okulların tatil olup olmadığı ile ilgili resmi açıklama Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmaktadır. Bugün için MEB’den herhangi bir açıklama gelmedi. Bu nedenle öğrenciler okullarına her zamanki saatlerinde gidecekler.