Eğitim - Kariyer KPSS 2022/2 yerleştirme sonuç sayfası! KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim tercih sonuçları açıklandı

KPSS 2022/2 yerleştirme sonuç sayfası! KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim tercih sonuçları açıklandı

Paylaş
KPSS 2022/2 yerleştirme sonuç sayfası! KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim tercih sonuçları açıklandı

KPSS 2022/2 yerleştirme sonuç sayfası erişime açıldı. Bir kamu kurumunda memur olmak için KPSS sınavına giren milyonlarca aday 21-28 Aralık tarihlerinde tercihlerini yapmıştı. ÖSYM yaptığı açıklama ile KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim tercih sonuçlarının açıklandığını duyurdu…

KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim tercih sonuçları ile ilgili beklenen açıklama ÖSYM’den geldi. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM sonuç sayfası üzerinden tercih sonuçlarını öğrenebilecekler. İşte KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim KPSS 2022/2 yerleştirme sonuç sayfası…

Haberin Devamı

KPSS LİSANS, ÖN LİSANS VE ORTAÖĞRETİM TERCİH SONUÇLARI AÇIKLANDI

ÖSYM’nin resmi Twitter adresinden yapılan açıklamada “KPSS-2022/2: Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı” ifadelerine yer verildi.

Farklı tarihlerde gerçekleştirilen sınavların sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar 21-28 Aralık 2022 tarihleri arasında tercihlerini yapmışlardı.

ÖSYM’de yapılan açıklamaya göre adaylar, yerleştirme sonuçlarına, 3 Ocak 2023 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecektir.

KPSS 2022/2 YERLEŞTİRME SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

ADAYLAR DOĞRUDAN ATANACAK

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır.

Haberin Devamı

Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.