Eğitim - Kariyer KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? GSB’den gelen mesaj ne anlama geliyor?

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? GSB’den gelen mesaj ne anlama geliyor?

Paylaş
KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? GSB’den gelen mesaj ne anlama geliyor?

KYK yurt başvuru sonuçları yoğun şekilde araştırılıyor. 2022-2023 akademik takviminin başlamasına kısa süre Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu’na yurt başvurusu yapan öğrencilerin meraklı bekleyişi devam ederken GSB’den gelen mesaj heyecana neden oldu…

KYK yurt başvuru sonuçları için süreç devam ediyor. Başvurular 28 Ağustos Pazar günü itibariyle sona erdi. Şehir dışında bir üniversiteye yerleşen binlerce öğrencinin barınma problemini çözüme kavuşturan KYK yurtları ile ilgili öğrencilere GSB’den bir mesaj geldi. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı? GSB’den gelen mesaj ne anlama geliyor?  İşte detaylar…

Haberin Devamı

KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

KYK yurt başvuruları 24 Ağustos Çarşamba sabahından itibaren başladı. E-devlet üzerinden yapılan başvurular 28 Ağustos Pazar günü saat 23.59 itibariyle son buldu.

31 Ağustos 2022 Çarşamba günü KYK yurt sonuçları henüz açıklanmadı…

GSB’DEN GELEN MESAJ NE ANLAMA GELİYOR?

GSB’ye yurt başvurusunda bulunan pek çok öğrencinin cep telefonuna gelen mesaj heyecana neden oldu. Mesajı gören öğrenciler KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını düşünürken, kısa süre geçmeden bu mesajın bakanlığın rutin bir tanıtım uygulaması olduğu öğrenildi.

KYK YURT BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK yurt başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz bir bilgi paylaşılmadı. Bununla birlikte Ağustos ayının sona ermesinin ardından 2022-2023 akademik takvimin başlamasına kısa süre kalması nedeniyle KYK yurt başvuru sonuçlarının eylül ayının ilk veya ikinci hafta açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı