Eğitim - Kariyer KYK Yurt Time Spor Projesi nedir? Başvuru şartları nelerdir? KYK Yurt Time Spor Projesi başvuruları nereden ve nasıl yapılıyor?

KYK Yurt Time Spor Projesi nedir? Başvuru şartları nelerdir? KYK Yurt Time Spor Projesi başvuruları nereden ve nasıl yapılıyor?

Paylaş
KYK Yurt Time Spor Projesi nedir? Başvuru şartları nelerdir? KYK Yurt Time Spor Projesi başvuruları nereden ve nasıl yapılıyor?

KYK Yurt Time Projesi, öğrencileri hem sporla yakınlaştırıyor hem yurt işleyişine katkıda bulunmasını sağlıyor hem de ekonomik olarak öğrencilere katkı sağlıyor. Peki KYK Yurt Time Spor Projesi başvuruları nereden ve nasıl yapılıyor? İşte KYK Yurt Time Spor Projesi hakkında bilinmesi gerekenler…

KYK Yurt Time Projesi, Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesinde yurtlarda kalan öğrenciler için bir fırsat kapısı açıyor. Duyurusu geçtiğimiz günlerde yapılan ve günden güne başvurularında yoğunluğun arttığı KYK Yurt Time Projesi hakkında merak edilen detayları bir araya getirdik…

Haberin Devamı

KYK YURT TİME SPOR PROJESİ NEDİR?

Yurt Time Spor Projesi ile KYK yurtlarında kalan öğrencilerin spor faaliyetlerinde görevli olarak yer alması planlanıyor.

Proje ile gençler hem spor hayatının içinde olurken hem de üstlendikleri görev ile para kazanarak bütçelerine katkı sağlayacaklar.

Yurt Time Spor Projesi’ne seçilen öğrenciler günlük iki saat, haftalık da sekiz saati aşmayacak şekilde kendi yurtlarında görevlendirilerek ek gelir elde edecek.

KYK YURT TİME SPOR PROJESİ BAŞVURULARI NEREDEN VE NASIL YAPILIYOR?

Yurt Time Spor Projesi başvuruları e-Devlet kapısı üzerinden kolayca yapılabiliyor.

E-DEVLET KYK YURT TİME SPOR PROJESİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN