Eğitim - Kariyer MSÜ sınav yeri sorgulama 2022! MSÜ sınav yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi nereden alınır?

MSÜ sınav yeri sorgulama 2022! MSÜ sınav yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi nereden alınır?

Paylaş
MSÜ sınav yeri sorgulama 2022! MSÜ sınav yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi nereden alınır?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) giriş sınavı 27 Mart Pazar günü tüm il merkezlerinde gerçekleştirilecek. Aylardır yoğun bir tempo içinde olan adaylar son hazırlıklarını tamamlamaya başlarken, sayılı günler kala sınava nerede girecekleri konusunda araştırmaya yapmaya başladı. Peki, MSÜ sınav yerleri açıklandı mı? Sınav giriş belgesi nereden alınır? İşte, 2022 MSÜ sınav yeri sorgulama sayfası…

MSÜ sınavı için geri sayım devam ederken, adaylar bir yandan da sınav yerlerini ve sınav giriş belgelerini alabilmek için sorgulama yapacakları sayfaları ziyaret ediyor. İşte, 2022 MSÜ sınav yeri sorgulama sayfası ve sınav yerleri ile sınav giriş belgelerine ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

2022 MSÜ SINAVI NE ZAMAN?

2022 MSÜ sınavı, 27 Mart 2022 Pazar günü saat 10.15’te yapılacak.

MSÜ sınavında adaylara, Türkçe, Sosyal Bilimler, Temel Matematik ve Fen Bilimleri olmak üzere 120 soru yöneltiliyor ve sınavı kazanan adaylar Milli Savunma Üniversitesi’nde kazandıkları bölümlere göre 4 yıl veya 2 yıl olmak üzere eğitim görüyor.

MSÜ SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

MSÜ sınav giriş yerleri henüz açıklanmadı. Ancak, geçtiğimiz yıl sınav giriş yerleri sınav gününden 10 gün önce açıklanmıştı. Bu kapsamda, sınavın 27 Mart’ta yapılacağı göz önüne alındığında sınav giriş yerlerinin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

MSÜ SINAV YERİ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

2022 MSÜ sınav giriş belgeleri ÖSYM’nin resmi sitesi üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yapılarak alınabilecek.

MSÜ SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

27 Mart’ta gerçekleşecek 2022 MSÜ sınav sonuçları 14 Nisan Perşembe günü açıklanacak. Sınav sonuçları, ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresi üzerinden erişime açılacak.

Haberin Devamı