Eğitim - Kariyer Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı mülakatsız atamasının ilk etabı ne zaman yapılacak? Kılavuz yayınlandı mı?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı mülakatsız atamasının ilk etabı ne zaman yapılacak? Kılavuz yayınlandı mı?

Paylaş
Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı mülakatsız atamasının ilk etabı ne zaman yapılacak? Kılavuz yayınlandı mı?

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı için adayların heyecanlı bekleyişi devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi. Bakan Koca ilk etapta 42 bin 500 personel alımı için çalışmaları başlattıklarını kaydetti. Peki Sağlık Bakanlığı mülakatsız atamasının ilk etabı ne zaman? Kılavuz yayınlandı mı? İşte ayrıntılar…

Sağlık Bakanlığı’nda atama bekleyen binlerce sağlıkçı için Bakan Koca müjdeyi verdi. Mülakatsız doğrudan atanacak 31 bin 317 kişi için kılavuzun ÖSYM’ye gönderileceğini kaydeden Bakan Koca, 11 bin 317 sürekli işçi alımı için de listeleri İŞKUR’a gönderdiklerini söyledi. İşte Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri…

Haberin Devamı

SAĞLIK BAKANLIĞI MÜLAKATSIZ ATAMASININ İLK ETABI NE ZAMAN YAPILACAK?

Niğde ziyaretinde açıklamalarda bulunan Bakan Koca, atama bekleyen sağlık çalışanlarına müjdeli haberi verdi.

Bakan Koca, “Biliyorsunuz, 85 bin açıktan atama yapacağımızı ilan etmiştik. İlk etabı olarak 31 bin 317 kişinin alımı için kılavuz yayınlamak üzere önümüzdeki hafta ÖSYM'ye gönderiyoruz. 11 bin 317 sürekli işçi alımı için de İŞKUR'a listelerimizi gönderiyoruz. Toplamda ilk etapta 42 bin 500 kişi alacağız. Mülakat yapmaksızın doğrudan atama yapacağız. Hemen ardından ikinci etap ilanına çıkılacak. Ayrıca kurum içi ve açıktan 4 bin 924 sözleşmeli atama çalışmalarımız sürüyor. En geç Ocak ayında ilana çıkacağız” dedi.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KILAVUZU YAYINLANDI MI?

Bakan Koca, Sağlık Bakanlığı personel alımı için kılavuzu önümüzdeki hafta ÖSYM’ye göndereceklerini kaydetti.

Haberin Devamı