Eğitim - Kariyer Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım başvurusu nereden ve nasıl yapılır, başvuru şartları açıklandı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım başvurusu nereden ve nasıl yapılır, başvuru şartları açıklandı mı?

Paylaş
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım başvurusu nereden ve nasıl yapılır, başvuru şartları açıklandı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı, sözleşmeli olarak 1200 kişi alacağını duyurdu. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları KPSS-2022/13 tercih kılavuzunun yayınlanmasıyla birlikte 16 Aralık Cuma günü başladı. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım başvurusu nereden ve nasıl yapılır, başvuru şartları ve kadro dağılımı açıklandı mı?

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1200 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyurmuştu. Personel alımını duyan vatandaşlar ise başvuru tarihini ve şartlarını araştırıyor. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım başvurusu nereden ve nasıl yapılır, başvuru şartları ve kadro dağılımı açıklandı mı?

Haberin Devamı

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI!

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre; Tarım ve Orman Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2022/13 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI 1200 SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPACAK!

2022 yılında Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1200 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Bakanlığımızın taşra teşkilatı birimlerinde görev yapmak üzere 2022 yılı içerisinde çeşitli branşlarda 1200 Sözleşmeli Personel alımı yapacağız.Allah devletimize, milletimize hayırlı hizmetler nasip etsin. İnsan kaynağımızı 2023 yılında ad güçlendirmeye devam edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI!

Tarım ve Orman Bakanlığı taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 1200 sözleşmeli personelin başvuru işlemleri 16 Aralık Cuma günü başladı.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTİYOR?

Adaylar tercihlerini, 16-20 Aralık 2022 tarihleri arasında yapabilecektir. Tercih işlemleri, 16 Aralık 2022 tarihinde saat 10.00'da başlayacak ve 20 Aralık 2022 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.