Ekonomi 1 yılda 1.4 milyarlık tasarruf

1 yılda 1.4 milyarlık tasarruf

Paylaş
1 yılda 1.4 milyarlık tasarruf

Seyahatten ulaşıma, eğlenceden yeme içmeye kadar onlarca alanda özel indirimli avantajlar sunan Vodafone Red tarifesi, kullanıcılarına 1 yılda 1.4 milyar TL tasarruf sağladı. / Murat Gülderen-POSTA

Aboneler, toplam 652 milyon GB interneti ek ücret ödemeden kullandı. Mobil internet kullanımı 1 yıl öncesine göre yüzde 25 artan abonelerin aylık ortalama data kullanımı 25 GB’ı aştı. Red’liler, bir yılda internetinden yemeden sosyal medyada 50 milyon gün vakit geçirdi.

Haberin Devamı

TALEBE GÖRE YENİLİK

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, müşterilerin içgörülerine göre Red dünyasını yenilediklerine dikkat çekerek, “Yeni marka söylemimizi ‘Vodafone Red Dolu Dolu’ olarak belirledik. Önümüzdeki dönemde de Red’lilere hem kendilerini özel ve öncelikli hissettirecek, hem de yaşam tarzlarına uyan ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Red’liler mesajlaşma uygulamalarında 600 milyar mesaj attı, 1 milyar şarkı dinledi, YouTube’da 3 milyon video izledi. 3 ve 6 aylık hediye Netflix ve Amazon Prime Video üyeliğinden 48 bin abone yararlanarak 5.5 milyon TL fayda elde etti.

600 MİLYAR MESAJ ATTI

Şahin, Red ile ilgili öne çıkan başlıkları ise şöyle sıraladı:

Haberin Devamı
  • Tarifelerdeki ses, internet ve SMS haklarını 131 ülkede Türkiye’deki gibi özgürce kullanma imkanı sunan ‘Her Şey Dahil Pasaport Dünya’ hizmetini son 1 yılda 366 bin kişi kullandı.
  • İspark, Bugget ve Havaist gibi marka işbirlikleri son 1 yılda toplam 1 milyon kez kullanıldı ve müşterilere yaklaşık 74 milyon TL’yi aşkın fayda yarattı.
  • Red Video Sınırsız 25 GB, Red Sosyal Sınırsız 30 GB ve Red Eğlence Sınırsız 40 GB paketlerini alanlar, sınırsız müzik, iletişim, sosyal medya ve YouTube’a ek, aylık 29.99 TL’lik YouTube Premium üyeliğine ilk 3 ay ücretsiz sahip oluyor.
  • Red’e yeni gelenlere Starbucks’ta her ay 1 küçük boy sıcak ya da soğuk kahve, Opet’te ise akaryakıt alışverişlerinde geçerli her ay 100 TL hediye ediliyor.