Ekonomi 3600 ek gösterge müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan kapsamını açıkladı

3600 ek gösterge müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan kapsamını açıkladı

Paylaş
3600 ek gösterge müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan kapsamını açıkladı

3600 ek gösterge düzenlemesi tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam kampının kapanış konuşmasında 3600 ek göstergenin ayrıntılarının yarın açıklanacağını müjdeledi. 3600 ek göstergenin kapsamına ilişkin de konuşan Erdoğan, "5 milyonu aşkın memurun ve emeklinin tamamını ilgilendiren formülle bu meseleyi çözdük" dedi.

Türkiye'deki milyonlarca memurun emekli maaşı ve ikramiyesini artıracak 3600 ek gösterge çalışmasının tamamlandığı geçtiğimiz günlerde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ve Hazine ve Maliye Bakanlığı kaynaklarından alınan bilgiler ile duyurulmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulan çalışmaya son şekli verildi.  AK Parti'nin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilen 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısında 3600 ek göstergeyle ilgili müjde veren Cumhurbaşkanı Erdoğan kapsamın genişlediğinin ifade etti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları:

"Çalışan ve emekli memurlarımız ile ilgili 3600 ek gösterge ile bilinen çalışmayı tamamladık ve meclis aşamasına getirdik. Yarınki kabine toplantısı ardından yapacağımız millete sesleniş konuşmamızda bu hazırlığı detaylarıyla anlatacağım. Sadece 4 meslek grubunu değil, 5 milyonu aşkın memurumuzun, emeklilerimizin tamamını ilgilendiren bir formülle bu sorunu çözdüğümüzün müjdesini paylaşmak istiyorum.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam Kampı'nın kapanışında konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kızılcahamam Kampı'nın kapanışında konuştu.