Ekonomi 60 ay vadeli 0,99 faiz oranıyla kredi imkanı! Erdoğan açıkladı

60 ay vadeli 0,99 faiz oranıyla kredi imkanı! Erdoğan açıkladı

Paylaş
60 ay vadeli 0,99 faiz oranıyla kredi imkanı! Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kritik Kabine Toplantısı'nın ardından flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan, 3600 ek gösterge dışında bir başka müjde daha açıklayarak kredi müjdesi verdi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Binaların yalıtım çalışmalarında kullanılmak üzere, daire başına 50 bin liraya kadar, 60 ay vadeli ve 0,99 faiz oranıyla kredi imkanı getiriyoruz." dedi.

Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm memurlarımızın ek göstergelerinde 600 puanlık bir yükseltmeye gitmeyi kararlaştırdık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kamu çalışanları lehine bir fedakarlıkta bulunarak, tüm memurlarımızın ek göstergelerinde 600 puanlık bir yükseltmeye gitmeyi kararlaştırdık” dedi.

Erdoğan'ın kredi açıklamaları şu şekilde:

Enerjide dışa bağımlılığı azaltmak kapsamında enerji verimliliğine büyük önem veriyoruz. Ülkemizdeki yapı stoğunun büyük kısmının yalıtımsız olması gereğinden fazla enerji kullanımına yol açıyor. Yalıtım için yeni çalışma başlatıyoruz. Binaların yalıtım çalışmasında kullanılmak üzere daire başına 50 bin lira 60 ay vadeli 0,99 faizle kredi imkanı getiriyoruz. Hem aile bütçesine hem devlet bütçesine olumlu katkısı olacağına inandığım bu paketle ilgili detaylar ilgili bakanlıklar tarafından kamuoyuna açıklanacak.