Ekonomi Ağaoğlu'nda yüzde 2 peşinatlı kampanya bereketi

Ağaoğlu'nda yüzde 2 peşinatlı kampanya bereketi

Paylaş
Ağaoğlu'nda yüzde 2 peşinatlı kampanya bereketi

22 bin vatandaşla yapılan anket çalışmasının ardından yüzde 2 peşinatla daire sahibi yapacak bir kampanya başlatan Ağaoğlu satış ofisleri haftasonu müşterilerin akınına uğradı.

15 gün sürecek olan kampanyada arzu eden vatandaşlar anahtar teslim hazır olan daireleri veya inşaattaki dairelerden her hangi birini tercih edebiliyor. Kampanyada faizsiz ödeme seçenekleri de mevcut.

Haberin Devamı

İşte kampanyaya konu olan projeler:

MY TOWERLAND:

Aralık 2012’de hayatın başladığı projede 2254 konut yer alıyor. Geniş ortak yaşam alanlarının yanı sıra kat bahçelerinin yer aldığı projede fiyatlar 633 bin liradan başlıyor.

MY HOME KÜÇÜK MASLAK:

3 kulede toplam 786 daire yer alıyor. Projede özel tasarımlı bahçe balkonları dikkat çekiyor. Ana arterlere yakınlığı ile bilinen projedeki dairelerin fiyatları 466 b,n liradan başlıyor.

ANDROMEDA GOLD ATAŞEHİR:

Finans dünyasının kalbinin atacağı Ataşehir’in merkezinde yer alan 51 katlı projede 398 daire mevcut. 1+1’den 4+1’e farklı daire seçeneklerinin yer aldığı projede fiyatlar 568 bin liradan başlıyor.

MY OFFİCE 212

Güneşli –Basın Ekspres yolu üzerinde hayat bulan proje 503 ofisten oluşuyor. Ana arter üzerinde bulunan projenin altında dev AVM ile yakında hayat bulacak metro istasyonu, My Office 212’ye değer katıcı birkaç faktör arasında sayılabilir. Teslimlerin hemen yapıldığı projedeki başlangıç fiyatı ise 367 bin lira.

Haberin Devamı

BAKIRKÖY 46

İstanbul’un inşa edilecek en büyük şehir parkının karşısında Zeytinburnu’na değer katacak olan Bakırköy 46’ya imza atan Ağaoğlu, yüzde 2 peşinatlı kampanyasına bu projeyi de dahil etti. 22 katlı 5 blokla 12 villadan oluşan projede toplam 1.227 konut yer alıyor. Projedeki rezidanslar 370 bin liradan villalar ise yaklaşık 6 milyon liradan başlayan fiyatlarla alıcı bekliyor. Projeyi değerli kılan bir başka faktör de 3.300 metrekarelik göleti olacak.

WEB: www.agaoglu.com.tr

http://emlakguncel.com.tr